Τα χρόνια πολλά στον Ιβάν Σαββίδη με «καρφιά» για τους αντιπάλους27 Μαρτίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 12:12 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:13 μμ


Ο Ιβάν Σαββίδης συμπληρώνει σήμερα τα 59 του χρόνια και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του εύχεται μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας για τα γενέθλιά του.

«Ευχόμαστε υγεία και ευτυχία, ψυχική δύναμη για να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του, και πνευματική ηρεμία για να απολαύσει την αγάπη που του δίνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ και οι ευεργετηθέντες της κοινωνικής και επιχειρηματικής του δράσης», αναφέρεται στο κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης: Μήνυμα-καρφί του γιου Σαββίδη για Μαρινάκη σε Σπυράκη-ΣΚΑΪ

Τις ευχές λοιπόν συνόδευσαν και οι… αιχμές προς όλες τις πλευρές.

Το κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ

«Το ΔΣ και το προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αισθάνονται φέτος, περισσότερο από ποτέ, να εκφράσουν τις θερμότερες ευχές τους στον Πρόεδρο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη για τα γενέθλιά του!

Ευχόμαστε υγεία και ευτυχία, ψυχική δύναμη για να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του, και πνευματική ηρεμία για να απολαύσει την αγάπη που του δίνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ και οι ευεργετηθέντες της κοινωνικής και επιχειρηματικής του δράσης. Τα σημερινά του γενέθλια να συμπίπτουν με την πιο δημιουργική και επιτυχημένη περίοδο της ζωής του σε οικογενειακό και επιχειρηματικό επίπεδο και ευχόμαστε η πρόοδος αυτή να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη».