Άγιος Ανδρέας- Πάτρα: Πολιτικές παρουσίες στον εορτασμό του πολιούχου της πόλης30 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 2:00 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:00 μμ


Πανηγυρικό είναι το κλίμα σήμερα στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα, όπου κορυφώνονται οι θρησκευτικές εορταστικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της Πάτρας, Άγιο Ανδρέα.

Το πρωί παρουσία παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη, του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, εκπροσώπων φορέων και αρχών και δεκάδων Μητροπολιτών, τελέστηκε στο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου Πατρών, η Πανυγηρική Θεία Δοξολογία, στο πλαίσιο των θρησκευτικών εκδηλώσεων εορτασμού του πολιούχου.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΤΡΑ ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Συμμετείχαν οι Μητροπολίτες: Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος,Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος,Σύρου και Μυκόνου κ.κ. Δωρόθεος,Καισαριανής,Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ,Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς,Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκος,Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ,Μάνης κ.κ. Χρυσόστομος,Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ,Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομος και ο Επίσκοπος Θεσπιών κ.κ. Συμεών.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Άγιος Ανδρέας: Πότε γιορτάζει – Η ιστορία του Αγίου