Αυτοί είναι οι διαρρήκτες που ξάφριζαν ποδοσφαιριστές (photos)10 Ιουνίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 6:04 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:08 μμ


Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των μελών της εγκληματικής οργάνωσης που είχε «ρημάξει» σπίτια πασίγνωστων ποδοσφαιριστών στα νότια προάστια.

Πολλοί νυν και πρώην παίκτες του Ολυμπιακού αλλά και ένας πρώην της ΑΕΚ, είχαν πέσει θύματα της σπείρας.

Πρόκειται για τους «ερυθρόλευκους», Παπέ Σισέ, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Ζοσέ Σα, Μπίρμπας Νάτχο, Ματίας Ναουέλ, τους πρώην παίκτες της ομάδας του Πειραιά, Οτζίτζα Οφόε, Εμάνουελ Εμενίκε και Μεχντί Καρσελά και τον πρώην «κιτρινόμαυρο» Σέρχιο Αραούχο.

Συνελήφθησαν δύο μέλη της σπείρας (ένας άνδρας και μία γυναίκα), ενώ ταυτοποιήθηκαν τρία επιπλέον μέλη. Και οι πέντε είναι υπήκοοι Αλβανίας.

Εξιχνιάσθηκαν 33 περιπτώσεις κλοπών στις περιοχές Γλυφάδας, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Ελληνικού και Κορωπίου.

Επίσης κατασχέθηκε πλήθος κλοπιμαίων και δύο «επιχειρησιακά» αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν για την εγκληματική τους δράση.

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των μελών της σπείρας

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλληφθέντες:

(επ.) GJERGJI (ον.) BARDHOK του PASHK και της MARIA που γεννήθηκε στις 27-5-1985 στην Αλβανία

επ.) GIERGJI (ον.) ALGIDA του LEFTER και της SANIJE που γεννήθηκε στις 27-6-1984 στην Αλβανία

(επ.) GJERGJI (ον.) ALBERT του PASHK και της MARIA που γεννήθηκε στις 30-12-1983 στην Αλβανία

(επ.) GJERGJI (ον.) ANTON του PASHK και της MARIA που γεννήθηκε στις 8-6-1988 στην Αλβανία

( επ .) GJERGJI ( ον .) NIKOLIN του MARK και της BARDHE που γεννήθηκε στις 6-7-1990 στην Αλβανία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έως την 6-12-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και προκειμένου να διαπιστωθούν και εξιχνιασθούν άδηλες υποθέσεις διαρρήξεων κλοπών.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Πέθανε ο Χρήστος Τσιγαρίδας

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα