Διάρρηξη στο σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΘ – Έκλεψαν το λάπτοπ του30 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 12:47 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:47 μμ


Στην καταγγελία ότι διέρρηξαν το σπίτι του και αφαίρεσαν μόνο τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή προχώρησε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, μιλώντας στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης», ενώ συνέδεσε το συμβάν με την προ ημερών προσφυγή του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χρ. Σπίρτζη στην εισαγγελία αναφορικά με αδικήματα του παρελθόντος στον Οργανισμό.

«Γύρισα στις 10 το βράδυ στο σπίτι και το βρήκα ανάστατο, αυτό που πρέπει να πω είναι ότι μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, ενώ το σπίτι ήταν ανάστατο, το μόνο που έλειπε ήταν το laptop, τίποτα άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς, συμπληρώνοντας ότι «κάποιος δε μπήκε για να πάρει πράγματα αξίας, υπήρξαν χώροι που αν ήθελε να πάρει αξίας πράγματα έπρεπε να τους ψάξει».

«Δεν μπορεί να είναι τυχαίο»

«Αυτό έρχεται σε συνέχεια της προχθεσινής ανακοίνωσης του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών ότι προσέφυγε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για μια σειρά αδικήματα που έχουν κατά τη γνώμη μας προκύψει στον Οργανισμό. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο, μακάρι να είναι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ έπεσε σε περίφραξη σπιτιού (photos-video)

Τρεις τραυματίες σε λεοφωρείο του ΟΑΣΘ – Έχασαν την ισορροπία τους (photos)