Δολοφονία Τοπαλούδη: Επίθεση Ροδίτη σε υπάλληλο των φυλακών (video)29 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:54 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:55 μμ


«Στα χέρια» με υπάλληλο των φυλακών ήρθε ο κατηγορούμενος Ροδίτης για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Η συμπεριφορά του είναι προκλητική σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star.

Ο Ροδίτης που κατηγορείται για τη δολοφονία της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, δέχθηκε επίθεση στις φυλακές Γρεβενών από τους συγκρατούμενούς του.

Συγκεκριμένα ο Ροδίτης όταν επέστρεψε στις φυλακές, μετά την επίσκεψή του στην ανακρίτρια, φέρεται να είπε στους συγκρατούμενούς του: «Με γ@μ… χθες το βράδυ. Ξύπνησα και το κατάλαβα» και τότε επικράτησε πανικός»

Ο κατηγορούμενος  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αφού διαπιστώθηκε πως είναι καλά στην υγεία του, επέστρεψε στις φυλακές και έβρισε χυδαία  έναν υπάλληλο των φυλακών.  Αυτό φαίνεται ότι ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Επειδή τα παράπονα που γίνονται από τους συγρατούμενούς του είναι πολλά αλλάζει συνεχώς κελί…

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Μαφία φυλακών: Συνομιλία – φωτιά δικηγόρου με Αλβανό αρχιμαφιόζο (video)

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ο Ροδίτης έκανε… αστεία στην ανακρίτρια

Δολοφονία Τοπαλούδη: Άναυδη έμεινε η ανακρίτρια Γρεβενών στις 28.3.2019 με την διάθεση του 21χρονου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης ΤοπαλούδηΟ Ροδίτης έκανε αστεία στην ανακρίτρια.

«Επιτέλους ελεύθερος!», αναφώνησε, όπως μετέδωσε ο Ant1, σαστίζοντας την ανακρίτρια, η οποία ρώτησε: «Τι εννοείτε;».

Αποφυλακίζομαι, τι δεν αποφυλακίζομαι;», αστειεύτηκε ο κατηγορούμενος και η ανακρίτρια του απάντησε: «Οχι, για ανάκριση βρίσκεστε εδώ!».

Ο 21χρονος δεν σταμάτησε εκεί το «αστείο» του και συνέχισε: «Α, και εγώ νόμιζα ότι αποφυλακίζομαι!».

Ο Ροδίτης αρνήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση χωρίς την παρουσία συνηγόρου και η οικογένειά του όρισε νέο δικηγόρο, ο οποίος αναμένεται να μεταβεί στα Γρεβενά.

Από τις έρευνες στους δύο υπολογιστές της Ελένης Τοπαλούδη δεν βρέθηκαν αξιόλογα ευρήματα και έτσι το «βάρος» ρίχνεται στα κινητά τηλέφωνα των δραστών. Οι αρχές, ακόμη, αναμένουν την απάντηση της εταιρείας Facebook στο αίτημα άρσης των απορρήτων των προσωπικών λογαριασμών των δύο κατηγορουμένων και της Ελένης.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Aιγάλεω: Το σατανικό «μυστήριο» που βλέπει ο εισαγγελικός λειτουργός στο θάνατο της 22χρονης