Μαφία φυλακών: Συνομιλία – φωτιά δικηγόρου με Αλβανό αρχιμαφιόζο (video)29 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:30 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:36 μμ


Διάλογοι – φωτιά έρχονται στο φως της δημοσιότητας μεταξύ μεγαλοδικηγόρου και Αλβανού αρχιμαφιόζου, αρχηγικό μέλος της αποκαλούμενης «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού».

Ενδεικτικές είναι οι νέες συνομιλίες που ακολουθούν ανάμεσα στον 64χρονο δικηγόρο και τον Αλβανό αρχιμαφιόζο, οποίος ζητά βοήθεια συνεχώς από τον δικηγόρο: «…όχι δε σε πήρα να με ξαναβοηθήσεις, εσύ το έκανες το δικό σου …και μπαμπάς μου να ήσουνα και αδερφός μου να ήσουνα δεν θα γινόταν αυτό το πράγμα που έγινε και κάνεις εσύ για μένα. Που εγώ πήγα να σου πάρω τη ζωή και εσύ με βοηθάς με την ψυχή σου. Στο χρωστάω…».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Αρνείται κάθε εμπλοκή στη «μαφία του Κορυδαλλού» ο δικηγόρος που συνελήφθη

Αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του σε οποιαδήποτε πράξη ο πρώην νομικός εκπρόσωπος του ΛΑΓΗΕ, Γιώργος Αντωνόπουλος, που συνελήφθη την Πέμπτη μαζί με μία 45χρονη συνάδελφο του μετά από εντάλματα για συμμετοχή στην αποκαλούμενη «κόζα νόστρα» του Κορυδαλλού.

Οι δύο δικηγόροι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από τον εφέτη ειδικό ανακριτή Ευτύχη Νικόπουλο, προκειμένου να λάβουν γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους και αφορά συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, η οποία συστάθηκε το 2014 και της αποδίδονται σωρεία αξιόποινων πράξεων, ανάμεσα στις οποίες ανθρωποκτονίες, απόπειρες ανθρωποκτονίας, εκβιάσεις, απειλές και άλλα.

Σωρεία αξιόποινων πράξεων για του δικηγόρους

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εφέτης εξέδωσε σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης μετά από καταθέσεις μαρτύρων μεταξύ των οποίων και σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Φαίνεται επίσης να έλαβε και μία σημαντική κατάθεση προσώπου που έδωσε πληθώρα στοιχείων για τις κινήσεις του ενός εκ των δύο κατηγορουμένων που είχε διατελέσει νομικός σύμβουλος του ΛΑΓΗΕ.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εκ των συνηγόρων του δικηγόρου, σε δηλώσεις του υποστήριξε πως ο εντολέας του αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του σε οποιαδήποτε εγκληματική πράξη.

Και ο Άρης Φλώρος στον ανακριτή

Να σημειωθεί πως ο ειδικός εφέτης ανακριτή Ευτύχης Νικόπουλος εξέτασε σήμερα επί πολλές ώρες τον επιχειρηματία Άρη Φλώρο ο οποίος φέρεται να κατέθεσε όλα όσα έχει υποστηρίξει και στο παρελθόν για εκβιασμούς που δεχόταν από βαρυποινίτες κρατούμενους, νυν κατηγορούμενους ως μέλη της «μαφίας των φυλακών».

Για τη «μαφία του Κορυδαλλού» έχει ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη σε βάρος των κατηγορουμένων ως μελών της οργάνωσης για το αδίκημα της εκβίασης, κατηγορία, που σύμφωνα με πληροφορίες, σχετίζεται με όσα καταγγέλλει ο κ. Φλώρος για χρηματικά ποσά που του ζητούσαν κρατούμενοι ώστε να αναιρέσουν καταθέσεις τους που τον κατονόμαζαν ως εντολέα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του δικηγόρου του ΛΑΓΗΕ. Με την υπόθεση αυτή σχετίζεται και η δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, φίλου και συνηγόρου του Άρη Φλώρου.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Μαφία φυλακών: Προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα πήραν οι δύο δικηγόροι

Μαφία φυλακών: Καταθέτει στον ανακριτή ο Αριστείδης Φλώρος