Έγκλημα στην Αχαΐα: Τι αποκαλύπτει ο φανοποιός για το φονικό (video)14 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 10:25 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:27 μμ


Ελεύθερος αφέθηκε ο 42χρονος φανοποιός που κατηγορείται για το φόνο του 41χρονου Κωνσταντίνου Δημόπουλου στο Νέο Σούλι στην Αχαΐα, σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Σύμφωνα με τους όρους που του επιβλήθηκαν, την 1η και 16 κάθε μήνα θα πρέπει να εμφανίζεται στο Aστυνομικό Tμήμα, ενώ το Συμβούλιο συντάχθηκε με την πρόταση του Ανακριτή.

Ο φανοποιός μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και δήλωσε πως τον τελευταίο χρόνο ζούσε ένα μαρτύριο από το θύμα.

«Μέχρι το 2015 είχαμε καλές σχέσεις. Αυτός από νωρίτερα είχε ξεφύγει. Γύρναγε με ένα ποδήλατο και έλεγε για τη θρησκεία. Έσπαγε τα αυτοκίνητα των γειτόνων», ανέφερε ο φανοποιός.

«Βρήκα έναν φάκελο με απειλητικό περιεχόμενο. Μου έγραφε ότι θα μου έκοβε τα πόδια. Είχε βάλει και μια φωτιά που μου κατέστρεψε το μαγαζί κατά 60%. Είχε βάλει λειτουργία που ακούγεται στις κηδείες και πέταξε πέτρες», σημείωσε.

«Ήρθε πίσω μου και με αιφνιδίασε. Είδα ότι θα τελείωνε η ζωή μου. Του λέω φύγε και μου είπε ήρθα να σε σκοτώσω, σε έχω προειδοποιήσει», είπε για όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα.

«Φοβήθηκα και έβγαλα το όπλο μήπως και φοβηθεί. Όχι μόνο δεν υποχώρησε αλλά έγινε πιο επιθετικός» υποστήριξε και πρόσθεσε:

«Με πυροβόλησε και η σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι μου. Με κυνηγούσε. Το πυροβόλησα μια φορά».

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Έγκλημα στην Αχαΐα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 40χρονος φανοποιός

Μενάνδρου: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή

Βαλεντίν: Ελεύθερος με περιοριστικούς o πατέρας της – Τι λέει η μικρή από τη Γαλλία (video)