Έκρηξη στο Κολωνάκι: Σπάει τη σιωπή του ο τραυματίας αστυνομικός (video)4 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:57 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:57 μμ


Μετά την έκρηξη έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι, ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στο πρόσωπο και στα χέρια μιλάει στο OPEN TV.

Για πρώτη φορά περιγράφει τι έγινε όταν αντίκρισε το ύποπτο κουτί και τι ακολούθησε. «Πήρα και φωτιά. Πήρε φωτιά το αλεξίσφαιρό μου», λέει ο αστυνομικός στο OPEN και τον Γιάννη Φραγκουλόπουλο. «Κάηκα και στο πρόσωπο», συνεχίζει ο αστυνομικός.

Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτων. Όπως λέει ο ίδιος, ο νεωκόρος της εκκλησίας κάλεσε στις 27 Δεκεμβρίου την αστυνομία για να ενημερώσει ότι βρήκε ένα ύποπτο κουτί. Αμέσως ο αστυνομικός πήγε στο σημείο για έλεγχο. «Εμείς πάμε για να κρίνουμε, να δούμε αν είναι ύποπτο και χρειάζεται να έρθουν οι ειδικοί. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μόλις φθάσαμε δίπλα, έσκασε».

Ο αστυνομικός από την έκρηξη μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου θα παραμείνει μέχρι και την επόμενη εβδομάδα. «Κάθε μέρα καλυτερεύω», περιγράφει ο τραυματίας αστυνομικός.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ 

 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Πυροβολισμοί στην Καλλιθέα – Ένας νεκρός

Βλάβη σε πλοίο στις Κυκλάδες – Επιστρέφει στην Αθήνα

Φρίκη στη Ρόδο: Παππούς, θεία και μητέρα βίαζαν επτάχρονο κορίτσι