Εξαρθρώθηκε σπείρα ανηλίκων που «ρήμαζε» σχολεία σε Νέα Φιλαδέλφεια και Αγίους Αναργύρους (photos)6 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 2:23 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:23 μμ


Σπείρα ανηλίκων εξαρθρώθηκε, από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Χαλκηδόνας – Νέας Φιλαδέλφειας, που ρήμαζε σχολεία στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας και των Αγίων Αναργύρων.

Συνελήφθησαν, στις 2-11-2018 σε διάφορες περιοχές της Αττικής και στη Μεσσηνία, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφάλειας Γαργαλιάνων, έξι (6) ανήλικοι, εκ των οποίων τρείς αλλοδαποί και τρείς ημεδαποί καθώς και ένας 18χρονος ημεδαπός, μέλη της σπείρας.

Προς εντοπισμό των δραστών, συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας η οποία ανέλαβε την συλλογή στοιχείων για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των εμπλεκομένων.

Από την διενεργηθείσα έρευνα, προέκυψε ότι οι δράστες είχαν συστήσει από τον περασμένο Μάιο συμμορία, με σκοπό την διάπραξη κλοπών κυρίως από σχολικά συγκροτήματα καθώς και ληστειών σε βάρος ανηλίκων και ηλικιωμένων.

 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Κως: Σκοτώθηκε στρατιωτικός σε τροχαίο – Βρέθηκε στον πάτο της λίμνης – Σκληρές εικόνες (photos – videos)

Θρίλερ για 21χρονη στη Ρόδο – Το παιχνίδι με την τράπουλα..που εξελίχθηκε σε βιασμό