Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Έρχονται βροχές και χαλάζι



November 2, 2019· Ώρα δημοσίευσης: 11:47 am · Τελευταία τροποποίηση: 11:47 am

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Bροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, προβλέπονται από αργά το απόγευμα της Κυριακής και από τα δυτικά, που πιθανώς να συνοδεύονται πρόσκαιρα, από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Από αργά το απόγευμα της Κυριακής μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, οπότε αναμένεται βαθμιαία εξασθένηση από τα βορειοδυτικά, τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και σταδιακά η δυτική και η νότια Πελοπόννησος.

Από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας μέχρι και το πρωί της Τρίτης η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Τη Δευτέρα από νωρίς το πρωί μέχρι τις μεσημβρινές ώρες πρόσκαιρα η Αττική και η ανατολική Πελοπόννησος.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού καιτην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Καιρός: Βελτιωμένος αλλά άστατος

Προηγούμενο άρθρο ΕΛ.ΑΣ.: Τέσσερις συλλήψεις κατά την εκκένωση κατάληψης (video)
Επόμενο άρθρο Γεωργιάδης: Έρχονται και άλλες μειώσεις στις τραπεζικές χρεώσεις (video)