Καιρός σήμερα: Στην κατάψυξη και… χωρίς ρεύμα Μαγνησία και Εύβοια (video)4 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:48 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:48 πμ


Καιρός σήμερα: Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση φαίνεται πως αντιμετωπίζουν περιοχές της Μαγνησίας εξαιτίας της κακοκαιρίας, καθώς χωρίς ρεύμα έχουν μείνει οικισμοί του Πηλίου, στην Πορταριά και στη Μακρινίτσα.

Στην περιοχή του Βόλου προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζουν περιοχές στην Αγία Παρασκευή, αλλά και στην Πλατεία Χρυσοχοΐδη, ενώ συνεργεία της ΔΕΗ επιχειρούν για την αποκατάσταση των βλαβών.

Άρχισαν τα προβλήματα στην Εύβοια από την έντονη χιονόπτωση. Χωρίς ρεύμα είναι η Ιστιαία και τα γύρω χωριά.

Σημειώνονται πολλές πτώσεις δέντρων για τις οποίες σπεύδει η Πυροσβετική Υπηρεσία. Δέντρο που έπεσε πάνω σε δρόμο στους Παπάδες της Βόρειας Εύβοιας έχει εγκλωβίσει ΙΧ αυτοκίνητα.

Η χιονόπτωση είναι έντονη και πυκνή στην βορειοκεντρική Εύβοια. Απαγορεύεται η μετακίνηση των φορτηγών στο κεντρικό οδικό δίκτυο.

Χιόνια και στην Κάρυστο – Που χρειάζονται αλυσίδες

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος  Λευτέρης Ραβιόλος τόνισε ότι είναι δίπλα στα συνεργεία διάνοιξης των δρόμων ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ενημερώνει σχετικά τους πολίτες.

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν διεξάγεται με δυσκολία η κυκλοφορία επί του Επαρχιακού δρόμου Καρύστου – Λεπούρων και συγκεκριμένα στη θέση «Πόρτο -Λάφια».

Ο Δήμος Καρύστου βρίσκεται σε επιφυλακή και σε συνεργασία με την Περιφέρεια , την Πυροσβεστική , την Αστυνομία και τους Εθελοντές καταβάλει κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις !

Πηγές: tvstar, ΑΠΕ, evoia news

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Καιρός: Σαρώνει η «Σοφία» – Ολικός παγετός και χιόνια σε όλη την Ελλάδα