Κακοκαιρία – Πάρνηθα: Κλειστός ο δρόμος προς το τελεφερίκ (video)5 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 7:18 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:18 μμ


Την επέλασή της έχει αρχίσει η κακοκαιρία «Ηφαιστίωνας», προκαλώντας προβλήματα στο οδικό δίκτυο σε πολλές περιοχές της χώρας, όπως και στην Αττική.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, ο κρατικός μηχανισμός είναι σε επιφυλακή, ειδικά στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, ώστε να αποτραπεί ξανά το κόψιμο στα δύο στη χώρα, όπως πριν από λίγες μέρες.

Μάλιστα, ο δρόμος προς την Πάρνηθα από το τελεφερίκ και πάνω είναι κλειστός, αφού η αστυνομία σταματάει τα οχήματα σε εκείνο το σημείο. Απαραίτητες οι αλυσίδες στους τροχούς των οχημάτων.

Κακοκαιρία: Ποια πλοία θα μείνουν δεμένα στο λιμάνι

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, δεν θα πραγματοποιηθεί το απογευματινό δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «blue star paros» από τον Πειραιά για τις Κυκλάδες.

Επίσης, τα δρομολόγια του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τα Χανιά και του επιβατηγού οχηματαγωγού «blue star 1» για το Ηράκλειο αντί στις 9 το βράδυ, θα πραγματοποιηθούν στις 6 το απόγευμα από το λιμάνι του Πειραιά.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας και του Λαυρίου. Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα ταξιδέψουν, καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Κακοκαιρία: Απαγόρευση κυκλοφορίας για τα φορτηγά