Κιλκίς: Δάσκαλος ασελγούσε σε παιδάκια Δημοτικού6 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:35 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:35 μμ


Σοκ στο Κιλκίς. Δάσκαλος ασελγούσε σε μαθητές Δημοτικού. Η είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από  τιςαπανωτές καταγγελίες που έγιναν.

Όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ένα περιστατικό σε δημοτικό σχολείο του νομού Κιλκίς απασχολεί τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πουδιερευνά τις καταγγελίες με ιδιαίτερα προσεκτικό τρόπο.

Ήδη έχει ενημερωθεί το υπουργείο Παιδείας για την υπόθεση, ενώ έχει παρέμβει και Εισαγγελέας.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, την αρχή την έκανε έναν αγόρι το οποίο βρήκε το κουράγιο  και μίλησε στους γονείς του. Το παιδί αποκάλυψε ότι ένας δάσκαλος του το παρενοχλεί σεξουαλικά.

Άμεσα οι γονείς έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν στη διεύθυνση του σχολείου. Στην συνέχεια, όμως, άνοιξαν και άλλα στόματα.

Ο δάσκαλος φαίνεται να είναι νεαρής ηλικίας και πλέον, έχει απομακρυνθεί από τα καθήκοντά του. Δεν έχει εμφανιστεί ξανά τις τελευταίες δέκα μέρες στο σχολείο.

Δύο συλλήψεις για παιδική πορνογραφία μέσω διαδικτύου

Σημειώνεται ότι παράλληλα σήμερα δύο άνδρες συνελήφθησαν, σε περιοχές της Εύβοιας και της Θεσσαλίας, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατηγορούμενοι για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Στην πρώτη περίπτωση, στην Εύβοια, σχηματίστηκε δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος άνδρα, ο οποίος συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε εξωτερικός σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη πλήθους φωτογραφιών και βίντεο με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε περιοχή της Θεσσαλίας, σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος άνδρα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων, κατ’ εξακολούθηση. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο και ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπό διερεύνηση υπόθεση.

Σημειώνεται, ότι τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση, ενώ οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελίες.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα:

 ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση – 30 συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: «Ντου» αντιεξουσιαστών σε κατάστημα My Market