Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Καταγγελίες για ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού (video)10 Σεπτεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:15 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:18 μμ


Έγγραφα που αποκαλύπτουν σοβαρές ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μία ημέρα μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Τα έγγραφα που έφερε στη δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποδεικνύουν τα προβλήματα βαρδιών αλλά και τις συχνές αναρρωτικές άδειες που έπαιρναν εργαζόμενοι στο συγκεκρισμένο κέντρο.

Όπως φαίνεται, μία συγκεκριμένη εργαζόμενη οδηγός παίρνει συνεχώς αναρρωτικές άδειες.

Από τις 19/6/2019 έχει πάρει δύο αναρρωτικές άδειες έως τις 3/9/2019 -εκτός των άλλων αδειών- και αναρρωτική άδεια από τις 3/9/19 έως τις 5/9/19.

Το έγγραφο υπογράφει ο συντονιστής επιστημονικής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, Αλέξανδρος Ντουμανάκης.

Όπως πληροφορήθηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η συγκεκριμένη υπάλληλος απουσίαζε και το μοιραίο βράδυ του θανάτου του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Και πάλι όμως απομένουν πέντε οδηγοί για να καλύψουν τρεις οχτάωρες βάρδιες.

Αντιθέτως, όπως προκύπτει από το έγγραφο που έφερε στη δημοσιότητα το Star, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, Δημήτρης Ξηραδάκης με επιστολή του ζητά κάλυψη από το ΕΚΑΒ Λάρισας λόγω των πολλών αναρρωτικών της ίδιας οδηγού.

Στις 04:27 το πρωί η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα καλεί στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και αφού εκεί δεν υπήρχε βάρδια οδηγού ασθενοφόρου ενημερώνεται το κέντρο της Λάρισας και διαβιβάζει στην συνέχεια στην κινητή μονάδα Βόλου.

Το ασθενοφόρο έκανε 50 λεπτά να φτάσει.

Σε λίγες ημέρες αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής για τον δημοφιλή καλλιτέχνη από την ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεοντάρη.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της κόρης του (photo)

Τσακνής για Μαχαιρίτσα: Ούτε ψύχραιμος, ούτε λογικός είμαι (ηχητικό)

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Το κλάμα του Δήμητρη Σταρόβα για τον «αδελφό» του (video)