ΣΚΑΪ: «Μαύρα σύννεφα» για το Voice – Σαρωτικές αλλαγές στο talent show10 Σεπτεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:58 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:41 μμ


Άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου» για το μουσικό talent show στο κανάλι του ΣΚΑΪ, το Voice, μετά τις δύο αποχωρήσεις, του Γιώργου Καπουτζίδη και του Κωστή Μαραβέγια.

Στον ΣΚΑΪ επικρατεί ανησυχία για το Voice, καθώς το talent show είναι από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού και οι άνθρωποι του σταθμού βλέπουν ένα από τα… σιγουράκια της επόμενης σεζόν να καταρρέει.

Σύμφωνα με το dailymedia.gr, στον ΣΚΑΪ δεν έχουν βρει ακόμα αντικαταστάτη του Κωστή Μαραβέγια, αλλά τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ για το κανάλι. Ούτε οι υπόλοιποι κριτές, δηλαδή ο Σάκης Ρουβάς, ο Πάνος Μουζουράκης και η Έλενα Παπαρίζου, είναι σίγουροι για τη νέα σεζόν.

Ο λόγος που διαρρέει για το γεγονός ότι δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία φαίνεται να είναι το οικονομικό, καθώς στον ΣΚΑΪ δεν φαίνονται να έχουν διάθεση για«ανοίγματα», τουλάχιστον για το Voice, αφού έχουν ρίξει το βάρος στις ελληνικές σειρές.

Με αυτά τα δεδομένα είναι πολύ πιθανό και άλλοι κριτές να ακολουθήσουν τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Κωστή Μαραβέγια στην έξοδο του Voice.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό είναι το τρέιλερ της νέας της εκπομπής (video)

ΣΚΑΪ: Ανησυχία για το Voice – Δυσαρέσκεια με τον Ατζούν για τις αποχωρήσεις

Γκρίνια επικρατεί στο κανάλι του ΣΚΑΪ, και συγκεκριμένα οι άνθρωποι του σταθμού τα «έχουν βάλει» με τον Ατζούν για τους χειρισμούς του όσον αφορά τις αποχωρήσεις στο Voice.

Οι αποχωρήσεις από το μουσικό talent show του ΣΚΑΪ είναι απανωτές, καθώς μετά τον παρουσιαστή Γιώργο Καπουτζίδη αποχώρησε και ο Κωστής Μαραβέγιας.

Οι τελευταίες εξελίξεις προβληματίζουν αρκετά τους ανθρώπους στο ΣΚΑΪ, αφού βλέπουν «σκαμπανεβάσματα» σε ένα από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με το zappit, στο Φάληρο επικρατεί δυσαρέσκεια με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, καθώς η εταιρεία του Acun Medya είναι υπεύθυνοι για το μουσικό talent show. Συγκεκριμένα του χρεώνουν αδικαιολόγητη αργοπορία όσον αφορά τη συμφωνία της Acun Medya με τα πρόσωπα που έχουν ταυτιστεί με το Voice και ενδεχόμενες κακές συνεννοήσεις που μέχρι στιγμής έχουν οδηγήσει στην αποχώρηση των δύο βασικών συντελεστών.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: ΣΚΑΪ: «Παραμιλάνε» με τον Δημήτρη Οικονόμου στο κανάλι