Λίνα Κοεμτζή: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο της φοιτήτριας (video)27 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 6:11 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:11 μμ


Εξελίξεις προέκυψαν όσον αφορά τον θάνατο της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από 2,5 χρόνια στα Γιαννιτσά.

Η 22χρονη φοιτήτρια έκανε βουτιά στο κενό από τον 9ο όροφο των εστιών του ΑΠΘ. Προέβη στο απονενοημένο διάβημα μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών της στο διαδίκτυο.

Η οικογένειά της από την πρώτη στιγμή υποστήριζε πως η Λίνα ήταν θύμα εκβιασμού, είχαν κινηθεί νομικά και είχαν καταθέσει μήνυση κατά αγνώστου διότι η οι συγγενείς της άτυχης Λίνας δεχόντουσαν απειλητικά μηνύματα μέσω facebook και συγκεκριμένα η αδερφή και η ξαδέρφη της άτυχης φοιτήτριας δεχόντουσαν απειλές για τη ζωή τους αν δεν σταματούσαν να ασχολούνται με το θάνατο της Λίνας.

Η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τον αποστολέα των απειλητικών μηνυμάτων. Πρόκειται για άντρα που χρησιμοποιούσε ψεύτικο προφίλ, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια μετά από έρευνες που έκαναν οι άντρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Παράλληλα, βρέθηκε στο Λονδίνο φίλη και πρώην συνάδελφος της Λίνας, η οποία ήταν μαζί της λίγες ώρες πριν τον θάνατο της κοπέλας. Θα κληθεί από τις βρετανικές Αρχές για να καταθέσει ό,τι γνωρίζει για την υπόθεση.

Δείτε το βίντεο

Από έναν ερασιτέχνη φωτογράφο ξεκίνησαν όλα. Έταξε καριέρα μοντέλου στη Λίνα. Στα λόγια. Διότι κυκλοφόρησε το υλικό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το έστειλε και τους δύο φίλους του. Και οι τρεις κατηγορούνται για παραβίαση του νόμου προσωπικών δεδομένων.

Λίγες μέρες πριν την δίκη, η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, ξεσπά, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Ο ερασιτέχνης φωτογράφος έτσι πως τον αποκαλούν και θα τον αποκαλώ κι εγώ πάντα μια ζωή, είναι η αρχή και το τέλος της Γαλήνης μου. Έτσι ξεκίνησε όλη η ιστορία, από εκεί ξεκίνησε και κατέληξε εκεί που ήταν να καταλήξει. Είναι η αρχή και το τέλος αυτό θα το φωνάζω μια ζωή. Δεν σεβάστηκαν τίποτα πραγματικά. Δεν σεβάστηκαν ένα κορίτσι, μια ψυχή, πάνω από όλα έναν άνθρωπο», λέει η Σταυρούλα Τομπάζη.

«Αν όντως έχουν κάνει κάτι και αν όντως είναι ένοχοι ε ναι βέβαια δεν πρέπει να τιμωρηθούν με την ανάλογη τιμωρία που πρέπει; Λογικό ναι, γιατί ποτέ δεν σταματούν. Κάποια άλλη κοπέλα ίσως να έχει την τύχη της δικής μου της Γαλήνης και αυτό δεν θα το ήθελα, αυτό είναι ένα μήνυμα προς άλλα παιδιά έτσι. Και σε αυτά τα παιδιά που θέλουν να κάνουν κακό. Όχι δεν τους φταίει κανένας. Πραγματικά» τονίζει η κ. Τομπάζη.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Λίνα Κοεμτζή: Μαρτυρία σοκ – Τι φώναζαν δύο νεαροί πάνω από τη φοιτήτρια που ξεψυχούσε (video)