Μενάνδρου: Άντρο παρανομίας και «αποθήκες» ανθρώπων στο Κέντρο (video)16 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 10:44 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:44 μμ


Η αιματηρή συμπλοκή στην οδό Μενάνδρου το μεσημέρι της Πέμπτης 13/2 άνοιξε τον φάκελο των συμμοριών που λυμαίνονται το κέντρο της Αθήνας.

Η κάμερα του Open βρέθηκε στην περιοχή και πραγματοποίησε αυτοψία στην περιοχή όπου αποτελεί «σταυροδρόμι» μελών του οργανωμένου εγκλήματος. Συγκεκριμένα η κάμερα του καναλιού πέρασε το κατώφλι δύο πολυκατοικιών οι οποίες σύμφωνα με περίοικους λειτουργούν ως αποθήκες λαθραίων τσιγάρων, ενώ τα καταστήματα των ισογείων «σπρώχνουν» ναρκωτικά.

«Αποθήκες» ψυχών

Στη θέα των πάνοπλων αστυνομικών γύρω από την οδό Μενάνδρου οι μετανάστες έχουν αποφασίσει να μείνουν κλεισμένοι μέσα στα δωμάτιά τους. Όπως φαίνεται και στο βίντεο στην περιοχή πολλές πολυκατοικίες λειτουργούν ως παράνομα ξενοδοχεία μέσα στα οποία στιβάζονται δεκάδες μετανάστες με ή χωρίς χαρτιά. Μάλιστα κάποιοι από τους αλλοδαπούς παραδέχονται on camera ότι κινούνται με ρόπαλα για την ασφάλειά τους.

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα πάνοπλοι άνδρες της αστυνομίας βρέθηκαν στην πλατεία Ομονοίας και συγκεκριμένα στην οδό Μενάνδρου αναζητώντας τους δράστες της δολοφονίας του 25χρονου Αφγανού.

Μάλιστα οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της δολοφονίας πέραν από τα δύο άτομα που θεωρούνται ως οι βασικοί ύποπτοι έχει ταυτοποιήσει και αρκετούς από την ομάδα των Πακιστανών που συμμετείχαν με ξύλα και μαχαίρια στη φονική συμπλοκή. Οι φωτογραφίες τους, στους αλλοδαπούς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή δεν είναι άγνωστες.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Σοκ στο Παίδων: Νεκρό βρέφος 11 μηνών με σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης