Μετρό – Ηλεκτρικός: Αύξηση των εσόδων αφού έκλεισαν οι μπάρες16 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:53 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:53 μμ


Το ολικό κλείσιμο όλων των σταθμών αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ (γραμμές 1,2 και 3 του μετρό & ηλεκτρικού) σηματοδότησε το κλείσιμο των πυλών στον σταθμό «Βικτώρια».

Σύμφωνα, με τον ΟΑΣΑ, χθες Δευτέρα, πρώτη μέρα του κλεισίματος των πυλών στο σταθμό «Βικτώρια» παρουσιάστηκε αύξηση των επικυρώσεων κατά 10.000, σε σύγκριση με μία εβδομάδα νωρίτερα (Δευτέρα 8 Απριλίου). Από το δεύτερο εξάμηνο του 2018, οπότε ξεκίνησε το εντατικό κλείσιμο των πυλών, οι επικυρώσεις και συνεπακόλουθα, τα έσοδα του ομίλου ΟΑΣΑ παρουσιάζουν ανοδική πορεία.

Τον Ιανουάριο η αύξηση των εσόδων ανήλθε στο 19,4% και τον Φεβρουάριο στο 22%

Το επόμενο διάστημα, ο οργανισμός, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, σε συνεργασία με τον ανάδοχο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, θα υλοποιήσει περαιτέρω βελτιωτικές ενέργειες. Για παράδειγμα, μετά τη μείωση του χρόνου έκδοσης των εισιτηρίων στα αυτόματα μηχανήματα, το επόμενο βήμα είναι η ανανέωση του μενού, με στόχο να καταστεί πιο εύχρηστο στο επιβατικό κοινό.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Μετρό: Έσοδα – ρεκόρ τον Μάρτιο έφερε το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Πανελλήνιες 2019: Βγήκε το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων (photo)

Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία λόγω 24ωρης απεργίας αποφάσισε η ΠΝΟ