Γιώργος Μαυρίδης: Αποκαλύψεις – φωτιά για τον Τανιμανίδη στη Μελέτη (video,photos)17 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:05 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:05 μμ


Στην εκπομπή του Alpha, «Μετά τα Μεσάνυχτα», ήταν το βράδυ της Τρίτης καλεσμένος ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο παρουσιαστής και tattoo artist μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν και κυρίως λύνοντας μία γενική απορία: τι συνέβη τελικά στην σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη;

Τους δύο παρουσιαστές τους γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή τους ,«World Party», ως κολλητούς φίλους, οπότε είναι εύλογο το ερώτημα του τι έγινε εν τέλει μεταξύ τους, αφού ο Μαυρίδης δεν ήταν καν καλεσμένος στον γάμο του Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Γιώργος Μαυρίδης λοιπόν, επιλέγει να κάνει μία αναδρομή στο παρελθόν, «πηγαίνοντας» μας πίσω στις μέρες που γνώρισε τον πρώην φίλο του για πρώτη φορά και περιγράφοντας το πώς γεννήθηκε η ιδέα του «World Party» και ποια ήταν η εξέλιξη και η πορεία αυτής.

Επιπλέον, μιλάει για την συνεργασία τους, για όσα τον πίκραναν από αυτή και για την αιτία που έδωσε τέλος στη στενή φιλία, αλλά και στην ταξιδιωτική τους εκπομπή. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, στους τίτλους τέλους της εκπομπής αναφερόταν το όνομα του Σάκη Τανιμανίδη, ενώ η ιδέα δεν ήταν αποκλειστικά δική του και αυτό ήταν ένα γεγονός που μείωνε τους υπολοίπους.

«Γνώρισα τον Σάκη όταν με κάλεσε στην εκπομπή του. Η ιδέα για το World Party ανήκει στον Σάκη, σε εμένα και τον Θοδωρή. Το ότι σταματήσαμε το World Party μου άφησε μια πικρία. Με τον Σάκη δεν μιλάμε πια και δεν είμαστε φίλοι. Νιώθαμε ότι μας ακύρωνε στο World Party με τις επιλογές του. Έδωσα ψυχή και χρήματα για το World Party και ο Σάκης πήρε την ιδέα πάνω του. Δεν ανέφερε ποτέ ότι κι εμείς πληρώσαμε το concept του World Party», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Δημήτρης Μητροπάνος: Όταν πέθανε ο θρύλος του λαϊκού τραγουδιού

Alpha: «Κατέρρευσε» η Ελένη Μενεγάκη στο κανάλι της Κάντζας

Open: «Απίστευτο ξέσπασμα» της Κατερίνας Καινούργιου στο κανάλι