Μποτρίνι: Στον εισαγγελέα ο 19χρονος – Απομακρύνθηκαν άτομα από το εστιατόριο7 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:56 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:56 μμ


Απομακρύνθηκαν δύο υπάλληλοι από το εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι, μετά την καταγγελία 19χρονου σπουδαστή για κακομεταχείριση και βασανισμό στο συγκεκριμένο μαγαζί.

«Δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα με τον 19χρονο» λέει ο Μποτρίνι

Ο γνωστός σεφ βρίσκεται στο εστιατόριο της Κέρκυρας και προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την υπόθεση, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open. «Έχουν ήδη απομακρυνθεί δύο υπάλληλοι από το εστιατόρια και ένας αποχώρησε μόνος του. Τον συγκεκριμένο υπάλληλο φυσικά και τον γνωρίζω που έχει κάνει τις καταγγελίες αλλά δεν είχε υπήρχε ποτέ πρόβλημα μαζί του. Τι συμβαίνει πίσω από όλο αυτό, θα φανεί», δήλωσε ο κ. Μποτρίνι.

Στο μεταξύ, την πόρτα της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κέρκυρας πέρασε ο σπουδαστής μαγειρικής που έκανε την πρακτική του στο εστιατόριο. Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, παρέμεινε για περισσότερα από 45 λεπτά στο γραφείο της εισαγγελέως, η οποία ζήτησε να δει και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου της Κέρκυρας, ώστε να εξετάσει το εάν υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες.

Παράλληλα, ζητήθηκε να μεταφερθεί ο 19χρονος στην ιατροδικαστική υπηρεσία, ώστε να επιβεβαιωθούν τα τραύματά του.

Παρέμβαση για το θέμα υπήρξε και από τον βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκο Αυλωνίτη, ο οποίος δήλωσε στην τηλεόραση του Open: «Γνωστοποίησα το θέμα σε όλη την κοινοβουλευτική ομάδα και θα έρθω σε επαφή και με τον υπουργό Εργασίας κ. Βούρτση και ταυτόχρονα σκέφτομαι και άλλου είδους κοινοβουλευτικές ενέργειες έτσι ώστε να μεγιστοποιήσω το θέμα».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Μποτρίνι: Ένα ψέμα όταν το αναπαραγάγουν χιλιάδες γίνεται αλήθεια (video)

Μποτρίνι: Τι λέει ο δικηγόρος του 19χρονου – «Τον έκαιγαν με καυτό λάδι» (video)

Μποτρίνι: «Ηλιθιότητες και γελοιότητες οι καταγγελίες» (video)