Ν. Ιωνία: «Θέλω πίσω το παιδί μου» λέει η 19χρονη – Τι θα απογίνει το βρέφος (video)13 Σεπτεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:26 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:26 μμ


Μετανιωμένη είναι η 19χρονη μητέρα που εγκατέλειψε το επτά ημερών βρέφος της σε πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία.

Στον εισαγγελέα παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετική, λέγοντας πως το μετάνιωσε και θέλει πίσω το μωρό της. «Το μετάνιωσα, το θέλω πίσω. Το αγαπάω, το θήλαζα και το περιποιόμουν. Θα με βοηθήσει και η μητέρα μου, θα πάρει πολύ καλή ανατροφή», είπε η 19χρονη.

Οι αστυνομικοί που εντόπισαν τη 19χρονη, αποφάσισαν να το βαφτίσουν όλοι μαζί και θα του δώσουν το όνομα Ευαγγελία.

Δείτε το βίντεο

Τι είπε η δικηγόρος της

Η δικηγόρος της, κ. Γερογιάννη, τόνισε πως η πελάτισσά της είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη. Σε κατάσταση σοκ φέρεται να ήταν όταν άφησε το μωρό σε είσοδο πολυκατοικίας.

«Όταν μία μητέρα έχει επιλόχεια κατάθλιψη, δεν μπορεί κανείς να καταλάβει τι σκέφτεται εκείνη τη στιγμή. Χθες βράδυ στη ΓΑΔΑ έκλαιγε. Μόνο αυτό μπορώ να σας πω. Όποια έχει περάσει επιλόχεια κατάθλιψη, μπορεί να καταλάβει», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ANT1.

Η κ. Γερογιάννη είπε ότι η 19χρονη ζητά συγγνώμη και θέλει να πάρει πίσω το μωρό της, καθώς αναγνωρίζει το λάθος της.

«Ήταν ένα λάθος που έκανε σε στιγμή απόγνωσης, λόγω επιλόχειας κατάθλιψης. Η ίδια είναι μετανιωμένη και δεν μπορεί να πιστέψει ότι το έκανε αυτό. Φανταστείτε ότι το άφησε στην απέναντι πολυκατοικία. Δηλαδή ήταν τόσο θολωμένη που δεν κατάλαβε ότι ουσιαστικά το άφηνε έξω απ’ το σπίτι της».

Η ίδια ανέφερε επίσης, ότι η νεαρή μητέρα είναι σε θέση να μεγαλώσει το βρέφος, από οικονομικής άποψης, αφού τόσο η θετή της μητέρα, που είναι η θεία της, όσο και ο πατέρας της εργάζονται και είναι διατεθειμένοι να τη βοηθήσουν.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Νέα Ιωνία: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που η 19χρονη αφήνει το μωρό (video)