Ναύπακτος: Βίντεο ντοκουμέντο από νέο ατύχημα σε λούνα παρκ (video)30 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:16 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:28 μμ


Νέο κρούσμα τραυματισμού παιδιού σε λούνα παρκ σημειώθηκε στη Ναύπακτο, όπου ένα τρίχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε ελαφρά σε παιχνίδι.

Η μητέρα του βιντεοσκοπούσε τη μικρή να απολαμβάνει τη βόλτα, όταν ξαφνικά είδε το παιδί της να κρέμεται το μισό έξω από το τρενάκι. Αμέσως φώναξε στον χειριστή και το παιχνίδι σταμάτησε. Η μικρή φέρει απλά μια μικρή αμυχή πάνω στο κούτελο.

«Ευτυχώς το σταμάτησε εγκαίρως ο χειριστής. Αν δεν το σταμάταγε, θα παθαίναμε συμφορά», είπε η μητέρα του μικρού κοριτσιού στον Alpha και συνέχισε: «Δεν υπήρχε ζώνη ασφαλείας, μόνο ένα σχοινί και εφάρμοζε στη μέση της. Το παιδί μου κρεμόταν έξω από το βαγόνι».

Οι γονείς κατήγγειλαν ότι δεν υπήρχε πινακίδα που να αναφέρει ότι έχουν την ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος, αφού αυτή τοποθετήθηκε στο σημείο την επόμενη μέρα. Το λούνα παρκ φέρεται να ανήκει στην ίδια εταιρεία με εκείνο στον Αλμυρό του Βόλου, όπου πριν δύο μήνες ένα κορίτσι έχασε τη ζωή του.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Λούνα Παρκ – Βόλος: Βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό ατύχημα