Παιδικοί σταθμοί 2019 – ΕΕΤΑΑ: Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση25 Ιουνίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:54 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:54 μμ
paidikoi-stathmoi


Η υποβολή αιτήσεων για τις δωρεάν θέσεις που παρέχουν παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ στην ΕΕΤΑΑ, είναι μέχρι την Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται στο ίδιο χρονικό διάστημα να αποστείλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μαζί με την εκτύπωση της «Αίτησης συμμετοχής – Δήλωσης», όπως αυτή έχει υποβληθεί ηλεκτρονικά, μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier), σε έναν σφραγισμένο φάκελο.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Η αιτούσα θα πρέπει να γνωρίζει τους προσωπικούς της κωδικούς Taxisnet (Username, Password). Η διαπίστευση θα γίνεται αποκλειστικά με τους κωδικούς Taxisnet της αιτούσας και όχι με τους κωδικούς του συζύγου/συντρόφου σύμφωνου συμβίωσης ή άλλου προσώπου.

Η αιτούσα θα πρέπει να γνωρίζει τον προσωπικό της ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ και ΑΜΚΑ του συζύγου/συντρόφου (όπου απαιτείται) καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών, για τα οποία θα υποβάλει την ηλεκτρονική αίτηση.

Αίτηση από άντρα γίνεται δεκτή μόνο στις περιπτώσεις που είναι χήρος ή κάτοχος δικαστικής απόφασης επιμέλειας/συμπαράστασης παιδιού ή Ατόμου με Αναπηρία (ΑμεΑ).

Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνεργες μητέρες και οι εργαζόμενες (μισθωτές ή αυτοαπασχολούμενες) στον ιδιωτικό τομέα. Αποκλείονται οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή οικονομική κατάσταση (εισόδημα), η εργασιακή θέση της αιτούσας και η οικογενειακή τους κατάσταση (τρίτεκνες, πολύτεκνες, ΑμεΑ). Εκτός κριτηρίων είναι οι αιτούντες ΑμεΑ, των οποίων όλες οι αιτήσεις γίνονται δεκτές. Στο συγκεκριμένο Πρόγραμμα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και οι δημόσιοι και οι ιδιωτικοί σταθμοί.

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) στις 21 Ιουλίου 2019. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα μπορούν να υποβληθούν μέχρι και τα μεσάνυχτα της 28ης Ιουνίου 2019, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Επίδομα 250 ευρώ από τον ΕΦΚΑ – Οι δικαιούχοι

ΟΠΕΚΑ: Ποια επιδόματα πληρώνονται σήμερα

ΚΕΑ: Πάνω από 53 εκατ. ευρώ σε τουλάχιστον 250.000 δικαιούχους