Γιώργος Παπαδάκης: Στον «έβδομο ουρανό» ο δημοσιογράφος25 Ιουνίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 4:00 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:00 μμ
papadakis


ΑΝΤ1: Μαίνεται η «μάχη» της τηλεθέασης με τον Γιώργο Παπαδάκη να «πρωτοστατεί» στο κανάλι του Αμαρουσίου. Ο γνωστός παρουσιαστής, το  «δυνατό χαρτί» του καναλιού τα δίνει όλα και βγάζει ασπροπρόσωπους κάθε φορά τους ιθύνοντες τους σταθμού. Πώς τα πήγε όμως η η εκπομπή χθες 24 Ιουνίου 2019.

papadakis

«Πολύ δυνατός» ο Παπαδάκης

Όπως μπορεί κανείς να δει παρακάτω ο Γιώργος Παπαδάκης τα «έσπασε» χθες 24/6 με το «Καλημέρα Ελλάδα». Ο δημοσιογράφος έχει πιστό κοινό και αυτό αντανακλάται στα νούμερα τηλεθέασης. Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπαδάκης σημείωσε 17,6% στο δυναμικό κοινό. Το ποσοστό αυτό είναι πάρα πολύ καλό αν αναλογιστεί κανείς ότι η εκπομπή του προβάλλεται 6-10 το πρωί. Έχει κάθε λόγο να είναι «στον έβδομο ουρανό» από τη χαρά του και ας τον πέρασε ο «Οικονόμου» για λίγο.

Papadakis2

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό:

Αναλυτικά:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-18/54

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (6 με 10) 17,6
ΣΗΜΕΡΑ (6 με 10) 22,3
HAPPY DAY 20,4
ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ 6,1
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 5:30 5,9
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 7 5,1

*ΜΗ Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης

«Πέταξε στα ουράνια» η Φαίη Σκορδά – Χαρμόσυνα νέα

Σε άλλα νέα από το κανάλι του Αμαρουσίου, στα ύψη πέταξε η τηλεθέαση της εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, «Το Πρωινό«, λίγες μέρες πριν αποχαιρετήσει το κοινό για το καλοκαιρινό διάλειμμα.

Στην κορυφή η Φαίη Σκορδά

Στο δυναμικό κοινό η παρουσιάστρια κατέκτησε την πρώτη θέση στη «μάχη» με τους ανταγωνιστές της, αφού κινήθηκε σε διψήφια νούμερα σταθερά, φτάνοντας μέχρι και το 21,5%. Και στο γενικό σύνολο, η εκπομπή «Το Πρωινό» τα πήγε αρκετά καλά, όμως ειδικά στο νεανικό κοινό πραγματικά τα… έσπασε.

Η Φαίη Σκορδά αποδεικνύει ότι είναι ένα από τα πιο δυνατά όπλα του ΑΝΤ1 στην πρωινή ζώνη, συνεχίζοντας την εξαιρετική δουλειά που αποτυπώνεται καθημερινά στα ποσοστά της τηλεθέασης.

Πολλά ακούγονται και γράφονται για την προσωπική ζωή της παρουσιάστριας, όμως η παρουσιάστρια κλείνει τα αυτιά της, δεν επηρεάζεται και «σαρώνει» σε τηλεθέαση τους ανταγωνιστές και… άσπονδους φίλους της.

Τα νούμερα της Φαίης Σκορδά στο δυναμικό κοινό

10,1% – 18,7% – 20,6% – 21,5% – 17,9% – 19,2%

Τα νούμερα της εκπομπής στο γενικό σύνολο

11% – 14% – 16,5% – 17,1% – 13,7% – 15%

Φαίη Σκορδά: «Έκρηξη» χαράς στο κανάλι του ΑΝΤ1

Η Φαίη Σκορδά και η εκπομπή της «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 αποτελούν εγγύηση για το κανάλι του Αμαρουσίου, καθώς η τηλεθέαση που έκανε καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν έφεραν τον τηλεοπτικό σταθμό στην πρώτη θέση!

Πρωτιά σε δυναμικό και γενικό κοινό για Φαίη Σκορδά

Η πρωινή ζώνη είναι πολύ απαιτητική και έχει τεράστια ανταγωνιστικότητα, αλλά η Φαίη Σκορδά έχει καταφέρει να αντεπεξέλθει και να οδηγήσει τον ΑΝΤ1 στην πρώτη θέση στην προτίμηση των τηλεθεατών.

Συγκεκριμένα, σε όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Ιούνιο, η εκπομπή «Πρωινό» έπεσε από την πρώτη θέση μόνο σε δύο μήνες και αυτό με πολύ μικρή διαφορά.

Η επιτυχία της Φαίης Σκορδά και του ΑΝΤ1 γίνεται μεγαλύτερη αν αναλογιστούμε ότι η ανταγωνιστικότητα με την πρωινή εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» έχει πιάσει «κόκκινο», καθώς κι αυτή κάνει αξιόλογα νούμερα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

«Δυσάρεστα» νέα για Δημήτρη Καμπουράκη και Τάκη Χατζή