Παλαιό Φάληρο: Έσφαξε την αδερφή του και πήγε για ψάρι και μπουζούκι8 Μαΐου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:19 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:26 πμ


Με ψάρι και… μπουζούκι, και με την παρέα της συντρόφου του, που αγνοούσε τι είχε κάνει, γλεντούσε στην Πειραϊκή, λίγο μετά τη σφαγή της αδελφής τον στο Παλαιό Φάληρο, ο 52χρονος αδελφοκτόνος που συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας όταν επέστρεψε στο σπίτι τον στην Καλλιθέα!

Την ανατριχιαστική αποκάλυψη έκανε ο συνήγορος της γυναίκας Σταύρος Γεωργίου, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητό του το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, που έγινε η δολοφονία!

Όμως, ο δράστης είχε σταθμεύσει μερικά στενά μακρύτερα από το σπίτι της αδελφής του και της είχε πει να τον περιμένει γιατί είχε μια δουλειά!

Η ανυποψίαστη γυναίκα, η οποία λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, δεν αντιλήφθηκε τι έκανε στην απουσία του ο 52χρονος. Μάλιστα, όταν επέστρεψε ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και γι’ αυτό πήγαν στην ψαροταβέρνα στην Πειραϊκή για να γευματίσουν υπό τους ήχους του μπουζουκιού! Η αδελφή της γυναίκας -που έχει πάνω από επτά χρόνια σχέση με τον 52χρονο- επεσήμανε ότι φοβόταν τον βίαιο χαρακτήρα του.

«Τη χτυπούσε, ερχόταν στο σπίτι με μελανιές! Η αδελφή μου είναι ένα πολύ καλό παιδί, ψυχούλα… Ο 52χρονος έκλαιγε συνέχεια και της δημιουργούσε προβλήματα. Έπινε… Ήταν σαν να είχε διπλή προσωπικότητα. Η αδελφή μου τον φοβάται…» ανέφερε και πρόσθεσε: «Όταν άκουσα για το περιστατικό στις ειδήσεις, κατάλαβα ότι ήταν αυτός… Έχει απειλήσει πάρα πολλές φορές και την αδελφή μου και την οικογένειά μου. Έλεγε ότι θα μας κάψει… Η αδελφή μου μου είχε αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε προβλήματα με την αδελφή του. Της έλεγε ότι δεν στέκει, ότι είναι τρελή…»

Μετά το έγκλημα, ο 52χρονος κρυβόταν στο σπίτι ενός φίλου τον στον Κάλαμο, κοντά στο πατρικό της συντρόφου του με την οποία είχε καθημερινή επαφή.

Πηγή: Εφημερίδα «Espresso»

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Παλαιό Φάληρο: Καρέ καρέ η σύλληψη του αδελφοκτόνου (video)