Σοκ στα Καμίνια: 14χρονη μαχαίρωσε τη μητέρα της όταν κοιμόταν6 Νοεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 6:11 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:59 μμ


Ένα σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε την περασμένη Πέμπτη, όμως έγινε γνωστό σήμερα, στα Καμίνια, όπου μια 14χρονη μαχαίρωσε τη μητέρα της καθώς αυτή κοιμόταν.

Η μητέρα ζει με τις δίδυμες κόρες της, χωρίς τίποτα να προμηνύει το απίστευτο γεγονός. Περίπου στις 2 τα ξημερώματα η μία 14χρονη σηκώθηκε, πήρε από την κουζίνα ένα μαχαίρι και τραυμάτισε με αυτό τη μητέρα της που κοιμόταν.

Η μητέρα αιμόφυρτη άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια την άλλη κόρη της που κοιμόταν. Η 14χρονη ξύπνησε και κατάφερε να αποσπάσει το μαχαίρι που κρατούσε η αδερφή της και να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ.

Η 14χρονη φαινόταν να τα έχει χαμένα και συνεχώς μονολογούσε: «Θεέ μου τι έκανα!». Μάλιστα τηλεφώνησε η ίδια στον σύντροφο της μητέρας της που διαμένει σε κοντινή απόσταση για να προσέλθει για βοήθεια. Το ΕΚΑΒ έφτασε γρήγορα και πήρε μητέρα και παιδί.

Η 14χρονη έφερε θλαστικά τραύματα στα οποία έγινε συρραφή και συγκεκριμένα ένα βαθύ θλαστικό τραύμα ραχιαίας επιφάνειας στο αριστερό χέρι και τρία μικρότερα στο γόνατο. Η μητέρα οδηγήθηκε στο χειρουργείο καθώς έφερε συνολικά 12 μαχαιριές και συγκεκριμένα: τρεις στον αριστερό βραχίονα, μία στον ώμο, δύο στον μαστό, τρεις στον ημιθωράκιο, ένα στην κοιλιά και 2 στην πλάτη.

Υπεβλήθη σε σπληνεκτομή και νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη για μέρες. Πλέον νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο, εκτός κινδύνου.

Το κορίτσι συνελήφθη και την εξέτασε παιδοψυχολόγος στο Παίδων. Και στον ψυχολόγο φαινόταν να τα έχει χαμένα και να μην έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει κάνει. Ο εισαγγελέας την άφησε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με την αδερφή της, η 14χρονη έπαιζε μέχρι αργά τη μοιραία νύχτα παιχνίδια στο τάμπλετ.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Εκμετάλλευση ανηλίκων από ιερείς