ΤΕΙ Σερρών – Καθηγητής «φακελάκης»: Παρεξηγήθηκε η οικειότητα με τους φοιτητές14 Οκτωβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 6:33 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:33 μμ


Για παρεξηγημένη οικειότητα με τους φοιτητές, κάνει λόγο ο καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών, ο οποίος κατηγορείται ότι χρηματιζόταν από μαθητές του προκείμενου να τους περνάει στα μαθήματά του.

Στην απολογία του, που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Realnews», ο προφυλακισμένος καθηγητής υποστηρίζει πως όλες οι κατηγορίες που του αποδίδονται στηρίζονται σε αναπόδεικτες και αυθαίρετες εικασίες και φήμες που εκκινούν από το ότι ήταν αυστηρός καθηγητής με αποτέλεσμα να χαρακτηριστεί από κάποιους, μη επιμελείς φοιτητές, ως δύστροπος.

Επίσης, απορρίπτει τις φήμες περί σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτητριών.

«Κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής μου καριέρας ανέπτυξα όπως συχνά συμβαίνει διαπροσωπικές σχέσεις με κάποιους φοιτητές μου. Στα πλαίσια των σχέσεων αυτών αναπτύχθηκε εκατέρωθεν οικειότητα μεταξύ μας η οποία ενδεχομένως και να παρερμηνεύτηκε», ισχυρίζεται ο ίδιος.

Με τους δύο συγκατηγορούμενούς του, συνεχίζει, το μόνο που τον συνδέει είναι μία φιλία ετών και ότι ουδεμία σχέση έχει με κανένα φροντιστήριο των Σερρών.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος του καθηγητή, δηλώνει ότι τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει για λογαριασμό του πελάτη του αίτημα αποφυλάκισης στην ανακρίτρια.

 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΤΕΙ Σερρών: «Γαλάζιο» παιδί ο «καθηγητής φακελάκης»

ΤΕΙ Σερρών: Τι ισχυρίζεται ο Κούγιας για τον καθηγητή «Φακελάκη»