Το πιο ακριβό Airbnb βρίσκεται στη Μύκονο – Η απίστευτη τιμή του12 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 6:13 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:13 μμ


Όλο το ετήσιο εισόδημά του θα έπρεπε να καταβάλει ένας καλοπληρωμένος -για την εποχή μας- εργαζόμενος αν ήθελε να απολαύσει μία και μόνο βραδιά στο πιο ακριβό Airbnb της Ελλάδας.

Η διανυκτέρευση της βραδιά κοστίζει έως και 13.340 ευρώ 

Πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, τζακούζι και όλο το Αιγαίο «πιάτο» είναι κάποια από αυτά που προσφέρει το ακίνητο, το οποίο βρίσκεται στον Τούρλο της Μυκόνου. Όμως για να τα απολαύσει κανείς θα χρειαστεί να πληρώσει ένα αρκετά υψηλό αντίτιμο, αφού το ένα βράδυ κοστίζει από 11.500 ευρώ έως 13.340 ευρώ, αναλόγως με την περίοδο και τον αριθμό ημερών κράτησης.

Δηλαδή, ένας εργαζόμενος των 960 ευρώ θα χρειαζόταν να καταβάλει όλο το ετήσιο εισόδημά του και θα χρωστούσε κιόλας!

Η Dream Villa, όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη πολυτελής κατοικία που έχω καταχωριστεί στο Airbnb, έχει τρία επίπεδα, συνολικού εμβαδού 1.050 τ.μ. και, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα. Έχει έξι ευρύχωρα υπνοδωμάτια, αλλά τόσα μπάνια, μία μεγάλη πισίνα και τζακούζι, ενώ οι επισκέπτες θα βρουν τρεις τραπεζαρίες για δείπνο, δύο lounge areas, μπαρ, bbq, ξενώνα, σύστημα συναγερμού, όργανα γυμναστικής και πάρκινγκ.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Γαύδος: Στην Airbnb το σπίτι του Άρη Βελουχιώτη

Πανσέληνος Αυγούστου: Πότε είναι – Όλες οι εκδηλώσεις της χώρας