ΑΝΤ1: Η νέα «Μπάγια Αντωνοπούλου» στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη12 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:32 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:59 μμ


Από τον Σεπτέμβρη θα επανέλθει η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, με νέα πρόσωπα στο πλευρό του δημοσιογράφου.

Μετά και την αποχώρηση του Ντίνου Σιωμόπουλου, αλλά και τη θέση που άφησε κενή η αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου πριν από αρκετούς μήνες, ο έμπειρος δημοσιογράφος έχει μείνει μόνος του στο πάνελ και ψάχνει… παρέα.

Δίπλα στον Παπαδάκη η Αλεξάνδρα Καϋμένου

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επιβεβαιώνουν το προ ημερών ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» του Open, η νέα «Μπάγια Αντωνοπούλου» στον ΑΝΤ1 θα είναι η Αλεξάνδρα Καϋμένου.

Η δημοσιογράφος αντικαθιστά τον Γιώργο Παπαδάκη για την καλοκαιρινή περίοδο, μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη.

Αλεξάνδρα Καϋμένου, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό MYtv έχει δηλώσει: «Θα μπορούσα στο μέλλον να ασχοληθώ με την ψυχαγωγία. Βέβαια, η ενημέρωση είναι η λατρεία μου. Η εκπομπή θα τελειώσει τον Σεπτέμβριο, πριν πάρει τη σκυτάλη ξανά ο Γιώργος Παπαδάκης. Για όσο διάστημα θα βρίσκομαι σε αυτή, θα είμαι και στο δελτίο. Από εκεί και πέρα, έχει ο Θεός».

ANT1: Οι τρεις θεματοφύλακες του καναλιού

Εξαιρετικά είναι τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει για το κανάλι του ANT1, το πρωινό ενημερωτικό τρίδυμο, με τους ιθύνοντες να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι.

Σαρώνουν οι «Παπαδάκηδες» στον ANT1

kalokairi_mazi

Πρόκειται, βέβαια, για μία ζώνη που την έχει προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο ο Γιώργος Παπαδάκης, η «εγγύηση» του καναλιού. Οι Νίκος ΡογκάκοςΠαναγιώτης Στάθης και Αλεξάνδρα Καϋμένου, όμως, αντικαθιστούν με τον καλύτερο τρόπο τον έμπειρο δημοσιογράφο και παρουσιαστήτου «Καλημέρα Ελλάδα», βαδίζοντας στον δρόμο που εκείνος χάραξε.

Πιο συγκεκριμένα, στις 6 Αυγούστου η εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί» σημείωσε 23,9% στο δυναμικό κοινό και «απογειώθηκε» στην πρώτη θέση της τηλεθέασης. Το σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Παπαδάκης, όταν επιστρέψει θα βρει την καρέκλα του… ζεστή, όπως ακριβώς την άφησε.

Μάλιστα, οι τρεις τους είναι οι μοναδικοί που έχουν… απομείνει στο κανάλι κάνοντας ζωντανή εκπομπή και βγάζουν τους ιθύνοντες ασπροπρόσωπους.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Alpha: Ραγδαίες εξελίξεις με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου στο κανάλι