Τραγωδία στη Βοιωτία: Νεκροί πατέρας και γιος13 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 4:55 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:53 μμ


Οικογενειακή τραγωδία στις Θεσπιές Βοιωτίας. Πατέρας και γιος έπεσαν νεκροί μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών, κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής όταν υπήρξε συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων «σεκιούριτι» με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός πατέρα και του γιου του καθώς και τον τραυματισμό του ανιψιού του.

Ο τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ευαγγελισμό στην Αθήνα. Oι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν οτι στο σημείο που έγινε η συμπλοκή βρέθηκαν κάλυκες.
Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας και στην περιοχή έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη για να προσπαθήσει να φωτίσει τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πάντως παρά το ανθρωποκυνηγητό που έχει στηθεί στην περιοχή, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα σε σχέση με τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Αρτέμης Σώρρας: Έξι χρόνια φυλάκιση για απόπειρα απάτης