Βαγγέλης Γιακουμάκης: Η συγκλονιστική κραυγή του πατέρα και η επίθεση στον διευθυντή (video)11 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:48 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:48 μμ


Τραγική φιγούρα είναι ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στα Γιάννενα τον Μάρτιο του 2015. Ξεχειλίζει η οργή και ο πόνος ακόμα και τόσα χρόνια μετά…

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου είχε οριστεί να γίνει η δίκη στα Γιάννενα, με κατηγορούμενους κάποιους από τους συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη, οι οποίοι φέρονται να του ασκούσαν bullying κάνοντάς του δύσκολη τη ζωή στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Ωστόσο, η δίκη πήρε αναβολή λόγω απουσίας βασικών μαρτύρων. Ο πατέρας του αδικοχαμένου φοιτητή, Αντρέας Γιακουμάκης, ξέσπασε σε κλάματα όταν ανακοινώθηκε η αναβολή, αφού ο ίδιος και η οικογένειά του περιμένουν απεγνωσμένα για απαντήσεις.

Η συγκλονιστική κραυγή του πατέρα

Συγκλονίζει η κραυγή του στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο γιος του. Εκεί βρέθηκε η οικογένεια Γιακουμάκη, για να ανάψει ένα κερί στο σημείο, με τον Αντρέα Γιακουμάκη να δυσκολεύεται να συγκρατήσει την οργή του.

Άλλωστε, εκκρεμεί δίκη μετά την έγκληση του Αντρέα Γιακουμάκη από τον διευθυντή της Σχολής, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Κρητικός πατέρας του επιτέθηκε υβριστικά και του άσκησε σωματική βία.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Ελένη Τοπαλούδη: Τα σημεία όπου βρέθηκε DNA και αίμα στο σπίτι του 21χρονου (video)

Λίνα Κοεμτζή: Θύμα εκβιασμών η φοιτήτρια που αυτοκτόνησε – Δύο ακόμη διώξεις (video)