Λίνα Κοεμτζή: Θύμα εκβιασμών η φοιτήτρια που αυτοκτόνησε – Δύο ακόμη διώξεις (video)11 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:59 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:38 μμ


Δύο ακόμη διώξεις έχουν ασκηθεί όσον αφορά την υπόθεση θανάτου της φοιτήτριας από τα Γιαννιτσά, Λίνας Κοεμτζή, που τον Νοέμβριο του 2016 έπεσε από την ταράτσα της φοιτητικής εστίας και αυτοκτόνησε.

Η Λίνα Κοεμτζή φέρεται να είχε έρθει σε επικοινωνία και επαφή με ερασιτέχνη φωτογράφο για μια αποκαλυπτική φωτογράφιση, με τον όρο να μη διαρρεύσουν οι φωτογραφίες της στην πόλη όπου ζούσε. Ο φωτογράφος δεν κράτησε τον λόγο του και οι φωτογραφίες έφτασαν σε όλα τα Γιαννιτσά…

Ραγδαίες οι εξελίξεις

Η Λίνα Κοεμτζή θεωρείται το πρώτο θύμα cyber-bullying. Τον εκφοβισμό που δεχόταν προσπάθησε να τον αντιμετωπίσει μόνη της αλλά δεν τα κατάφερε. Την κυνηγούσαν τόσο τα δύο ροζ βίντεο όσο και ο εκβιασμός που δεχόταν.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση στη Θεσσαλονίκη. Ο εισαγγελέας άσκησε νέες διώξεις σε δύο νεαρούς άντρες που παραβίασαν προσωπικά δεδομένα της άτυχης κοπέλας, διακινώντας γυμνές φωτογραφίες της 21χρονης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με μία ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι σε απόλυτη συνεννόηση, εκβίαζαν μία νέα φοιτήτρια με γυμνές φωτογραφίες, υλικό και βίντεο», ανέφερε ο Αντώνης Ξυλουργίδης, δικηγόρος της οικογένειας της Λίνας Κοεμτζή.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Πάτρα: Άγριο ξύλο με καθηγητή και μαθητή σε Γυμνάσιο (video)