Ζωγράφου: Σεξουαλική κακοποίηση στο βρέφος σύμφωνα με το πόρισμα17 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 1:26 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:34 μμ


Σεξουαλική κακοποίηση φαίνεται πως υπέστη το βρέφος από του Ζωγράφου, που μετέφερε νεκρό η μητέρα του στο νοσοκομείο, όπως προκύπτει από το ιατρικό πόρισμα.

Από το μεσημέρι της Κυριακής, οπότε και ήρθε στην επικαιρότητα η τραγική αυτή ιστορία, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη έρευνες για να διαλευκανθεί η υπόθεση με το βρέφος μόλις 11 μηνών που μεταφέρθηκε νεκρό στο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, το βρέφος έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης στο κορμί του. Πάντως, απροσδιόριστη παραμένει η αιτία του θανάτου του. Αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του παιδιού.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, που έχει πάρει ήδη τις πρώτες καταθέσεις από τους γονείς, με τη βοήθεια διερμηνέα καθώς είναι Σύροι και δεν μιλάνε ελληνικά.

Αμφότεροι εμφανίζονται επηρεασμένοι από την τραγωδία και δεν έχουν δώσει επαρκείς εξηγήσεις για το συνέβη με το μόλις 11 μηνών βρέφος που εξέπνευσε. Κατάθεση στην Αστυνομία θα δώσει και ένα ακόμη ζευγάρι, που διέμενε μαζί τους στο διαμέρισμα στου Ζωγράφου.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Λασίθι: Προφυλακίστηκε ο κατηγορούμενος – Επεισόδια στα δικαστήρια