Άγριες Μέλισσες: Καβγάς – σοκ στο σημερινό (15/1) επεισόδιο15 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 3:10 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:10 μμ


Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες», τη σειρά του ΑΝΤ1 που έχει φανατικό κοινό και αυτό αποδεικνύεται από τα νούμερα τηλεθέασης.

Όσο περνούν τα επεισόδια, ολοένα και περισσότερα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια, διαταράσσοντας τις σχέσεις των χαρακτήρων στο χωριό Διαφάνι. Τι θα δούμε απόψε;

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 56

Ο Μιλτιάδης απαιτεί απ’ τον Δούκα να του δώσει όσα του στέρησε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η συζήτηση των δυο αδερφών δεν αργεί να παρεκτραπεί.

Την ίδια ώρα στο σπίτι του Τόλλια, η κατάσταση δείχνει να χειροτερεύει καθώς η παράξενη συμπεριφορά της Παγώνας δημιουργεί διάφορα προβλήματα. Η Ανέτ μετακομίζει στο σπίτι του Μιλτιάδη ενώ ο Δούκας δίνει εντολή οι αρραβώνες της Πηνελόπης και του Κλεομένη να γίνουν το ίδιο κιόλας βράδυ.

Παράλληλα στο χωριό, το κουτσομπολιό έχει ανάψει για τα καλά μετά την αποκάλυψη της Θεοδοσίας πως η Ελένη πήγε να της ξελογιάσει τον Λάμπρο. Η Ελένη αναγκάζεται ν’ αποκαλύψει στις αδερφές της πως τα κουτσομπολιά έχουν κάποια βάση. Η Ασημίνα απογοητεύεται απ’ αυτήν την αποκάλυψη και η πρώτη σκιά στις σχέσεις των τριών αδερφών κάνει την εμφάνισή της. Τα προβλήματα, όμως, δεν σταματούν εκεί καθώς η Ελένη δέχεται την οργή κάποιων γυναικών και τα αποτελέσματα θα είναι απρόβλεπτα.

«Άγριες Μέλισσες»: Ποιον σκότωσε ο Κυπραίος;

Όσο καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια, τόσο σοκαριστικές είναι οι διαρροές που βγαίνουν προς τα έξω αναφορικά με όσα θα δούμε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με το «TV Έθνος», ένα μυστικό που θα συγκλονίσει, ανακαλύπτει ξανά ο Θωμάς Κυπραίος, κάτι που δεν μπορούσε να γνωρίζει ούτε ο ίδιος.

Ο Θωμάς αποκαλύπτει στην Ελένη πολλά πράγματα, όχι όμως δύο κομβικά σημεία της ζωής του. Το πρώτο είναι πως υπήρξε συνεργάτης των Ναζί κατά τη διάρκεια της κατοχής, αλλά και κάτι ακόμη που και ο ίδιος όταν θα το ανακαλύψει θα σοκαριστεί.

Ο Θωμάς Κυπραίος ανακαλύπτει συγκλονισμένος πως ένα ένοχο μυστικό του συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν του Νέστορα. Ο Θωμάς είναι… ο δολοφόνος του γιου του Νέστορα!

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Άγριες Μέλισσες: Πασίγνωστη ηθοποιός «εισβάλλει» στη σειρά του ΑΝΤ1