Άγριες Μέλισσες: Στη φόρα τα μυστικά του Κυπραίου – Τι θα δούμε απόψε (21/1)21 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 4:31 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:31 μμ


Συνταρακτικές αναμένονται οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες», τη σειρά του ΑΝΤ1 που έχει φανατικό κοινό και αυτό αποδεικνύεται από τα νούμερα τηλεθέασης.

Όσο περνούν τα επεισόδια, ολοένα και περισσότερα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια, διαταράσσοντας τις σχέσεις των χαρακτήρων στο χωριό Διαφάνι. Τι θα δούμε απόψε;

Τρίτη 21 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 59

Ο Δούκας επισκέπτεται τον τραυματισμένο Κυπραίο και του κάνει μια γενναιόδωρη προσφορά, προσπαθώντας να εξαγοράσει τη σιωπή του. Ο Μελέτης αρνείται να ομολογήσει για ποιο λόγο πυροβόλησε τον Κυπραίο, γεγονός που προκαλεί τις υποψίες του χωριού.

Η Ασημίνα μαρτυράει στον Νικηφόρο πως η Μυρσίνη τής έχει κάνει τη ζωή κόλαση κι αυτός έξαλλος αντιμετωπίζει τη μητέρα του. Ο Νέστορας αγωνιά πάνω από το προσκεφάλι της άρρωστης Μάρθας γεγονός που του φέρνει άσχημες αναμνήσεις από το παρελθόν του.

Ο Δούκας αποκαλύπτει στη Μυρσίνη πως ξέρει για τις συναντήσεις με τον Κυπραίο, ενώ την ίδια στιγμή η Ελένη καταλαβαίνει πως ο Κυπραίος παίζει διπλό παιχνίδι. Πόσο ειλικρινής θα είναι μαζί της, για να καταφέρει να την κρατήσει κοντά του;

Άγριες Μέλισσες: Ποιον σκότωσε ο Κυπραίος;

Όσο καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια, τόσο σοκαριστικές είναι οι διαρροές που βγαίνουν προς τα έξω αναφορικά με όσα θα δούμε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με το «TV Έθνος», ένα μυστικό που θα συγκλονίσει, ανακαλύπτει ξανά ο Θωμάς Κυπραίος, κάτι που δεν μπορούσε να γνωρίζει ούτε ο ίδιος.

Ο Θωμάς αποκαλύπτει στην Ελένη πολλά πράγματα, όχι όμως δύο κομβικά σημεία της ζωής του. Το πρώτο είναι πως υπήρξε συνεργάτης των Ναζί κατά τη διάρκεια της κατοχής, αλλά και κάτι ακόμη που και ο ίδιος όταν θα το ανακαλύψει θα σοκαριστεί.

Ο Θωμάς Κυπραίος ανακαλύπτει συγκλονισμένος πως ένα ένοχο μυστικό του συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν του Νέστορα. Ο Θωμάς είναι… ο δολοφόνος του γιου του Νέστορα!

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Άγριες Μέλισσες: Πασίγνωστη ηθοποιός «εισβάλλει» στη σειρά του ΑΝΤ1