Αιθουσαία Νευρωνίτιδα: Ποια είναι η ασθένεια που πάσχει ο Χρήστος Μάστορας22 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:11 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:46 μμ


Η αιθουσαία νευρωνίτιδα είναι το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί τον Χρήστο Μάστορα, τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Μέλισσες. Μάλιστα, το εν λόγω πρόβλημα τον έχει αναγκάσει να απέχει τις τελευταίες μέρες από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται παρέμεινε κλειστό την περασμένη εβδομάδα, ενώ θα παραμείνει κλειστό και αυτό το τριήμερο.

Δείτε τη σχετική ενημέρωση του συγκροτήματος

Ο τραγουδιστής, το πρωί της Παρασκευής, έκανε μια ανάρτηση στα social media, ενημερώνοντας τους θαυμαστές του για το πρόβλημα υγείας του.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα

«»ΑΝ»… Ωραία λέξη… Αινιγματική, κομψή, διπλωματική και πολλά άλλα.. Στην περίπτωση μου όμως σημαίνει Αιθουσαία Νευρωνίτιδα (ΑΝ). Google it! Έτσι απροειδοποίητα… Κι εκεί που νιώθεις παντοδύναμος, ανίκητος κι ωραίος κι όλες αυτές τις γλυκιές ψευδαισθήσεις της νιότης, σε σκουντάει η πραγματικότητα. Το σκούντημα είναι λίγο πιο δυνατό απ’αυτά που έχεις συνηθίσει γιατί τελικά είσαι πιο «μικρός» απ’ό,τι φανταζόσουν αλλά το μάθημα μεγάλο…

Εν ολίγοις «όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια γελάει ο Θεός», «υγεία πάνω απ’όλα» κι όλα αυτά τα κλισέ λέω να τα υιοθετήσω… ΑΝ τρέχετε λοιπόν για πολλή ώρα στην αριστερή λωρίδα, τσεκάρετε που και που μήπως έχει ανάψει λαμπάκι για βενζίνη.. Από την επόμενη βδομάδα που θα μπορώ, πρώτα ο Μεγάλος βέβαια να περπατήσω σε ευθεία γραμμή ,τα λέμε στη BOXάρα μας το ΠΣ(29-30) και στο Barbarella μας την Κυριακή(31). Θα έλεγα «αγάπη» αλλά τελικά «υγεία πάνω απ’όλα» my friends. ΧΜ».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Τι είναι η αιθουσαία νευρωνίτιδα

Πρόκειται για φλεγμονή του αιθουσαίου νεύρου, πιθανότατα στα πλαίσια ιογενούς λοίμωξης. Δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως η παθογένεια της νόσου, αλλά έχει ενοχοποιηθεί ο ιός του Απλού Έρπη (HSV-1). Χαρακτηρίζεται από αιφνίδια εισβολή έντονου ιλίγγου, που συνοδεύεται από εμετούς και επιδεινώνεται με την κίνηση της κεφαλής. Συνήθως, διαρκεί από λίγες ημέρες έως 3 εβδομάδες. Δεν σχετίζεται με απώλεια ακοής, ενώ μπορεί να παρατηρηθεί οριζόντιος νυσταγμός κατά την κλινική εξέταση. Στο ιστορικό του ασθενούς, αναφέρεται συχνά πρόσφατη λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Σάκης Κεχαγιόγλου: Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση Μελισσαροπούλου και την αμοιβή του (video)

Γιώργος Παρτσαλάκης: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας του στα 9 του (video)

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η τρομερή αποκάλυψη για τους «Ψίθυρους καρδιάς» (video)