Αλεξανδράκη: Αποκάλυψη-φωτιά για Μπέλλα και Μηλιώνη (video)4 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 1:51 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:51 μμ


Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ήταν καλεσμένη σήμερα στο «Πρωινό» και αποκάλυψε τι συμβαίνει με τον αγαπημένο της Δημήτρη Μηλιώνη και την Ιωάννα Μπέλλα.

«Έχει στηθεί μια πολύ καλή πλεκτάνη. Τα πλάνα που είδαμε έχουν τραβηχτεί από μια υποτιθέμενη φίλη μου, ήταν στο απέναντι τραπέζι και τράβηξε αυτό το βίντεο. Με αποδείξεις στα λέω αυτά. Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί είναι μια κοπέλα που αγαπούσα πολύ. Με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και δεν απαντάω, δεν υπάρχει λόγος.

Η Ιωάννα συνοδευόταν από έναν επιχειρηματία και ο Δημήτρης ήταν πιο πίσω. Στη γιορτή του συνοδευόταν από άλλον επιχειρηματία. Ήταν μια συγκυρία… Επειδή είναι η Ιωάννα και απασχολεί τα ΜΜΕ κι εγώ είμαι στην επικαιρότητα, γι’ αυτό έγινε όλο αυτό.

Μίλησα με την Ιωάννα Μπέλλα. Της τηλεφώνησα την ημέρα που έφευγε να πάει στην Ταϊλάνδη. Μου είπε «αν είναι δυνατόν, δεν υπάρχει τίποτα»! Δεν είπε σε κάτι ψέμματα, δεν τρέχει κάτι με την Ιωάννα και τον Δημήτρη.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΕΛΛΑ

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον σύντροφό μου, είμαστε οικογένεια. Έχουμε πολύ ειλικρινή συμπεριφορά ο ένας απέναντι στον άλλον, οτιδήποτε και αν συμβεί το λέμε ο ένας στον άλλον. Είμαστε μια χαρά! Θέλω να το λήξω, δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ της Ιωάννας και του Δημήτρη. Εύχομαι η Ιωάννα Μπέλλα να πάει πολύ καλά στον διεθνή διαγωνισμό»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο σύντροφός της και η Ιωάννα Μπέλλα σε τρυφερό τετ α τετ (video)

Nomads: Πάτησε Ελλάδα η Αλεξανδράκη – Άφαντος ο Μηλιώνης (video)