Ιδιαίτερα χαρούμενη ήταν η φετινή Καθαρά Δευτέρα για τον Χρήστο Φερεντίνο και τον Alpha, αφού κατάφερε να κερδίσει σε τηλεθέαση την ανταγωνίστρια Μαρία Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1.
Συγκεκριμένα, το Deal του Χρήστου Φερεντίνου σημείωσε 19,7% στο δυναμικό κοινό, έναντι 14,1% του Still Standing. Το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας άνηκε στον Alpha και τον Χρήστο Φερεντίνο, αφού ούτε ο Star μπόρεσε να τον κερδίσει με τον Τροχό της Τύχης (15,3) και το “Elif” (12,4).
Πρόκειται μια πολύ σημαντική νίκη για τον παρουσιαστή, καθώς τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε αμφισβήτηση και κριτική για τα νούμερα και πέρασε μια δύσκολη περίοδο. Χθες, όμως, έδειξε ότι παίρνει και πάλι τα πάνω του για λογαριασμό του καναλιού της Κάντζας.
Στην ουρά της τηλεθέασης για την απογευματινή ζώνη τερμάτισαν η “Γυναίκα χωρίς όνομα” (9,9) του ΑΝΤ1 και το “Ποιος ρωτάει;” της Κατερίνας Ζαρίφη για το Open (6,5).
Alpha: Σαρώνει ο Νίκος Μάνεσης στο κανάλι της Κάντζας
Ο Νίκος Μάνεσης είναι το βαρύ χαρτί του Alpha στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Το “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και στο κανάλι της Κάντζας έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι.
Όπως το συνηθίζει λοιπόν, έτσι και προχθές, “το Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” κατέγραψε υψηλή τηλεθέαση.
Η εκπομπή του Νίκου Μάνεση έκανε 24,15%, ενώ έφτασε μέχρι και 27,6% σε τέταρτο.
Απέναντί του είχε τα “Ακραία Φαινόμενα” του ΣΚΑΪ με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Καμπουράκη, οι οποίοι έκαναν 20,8%.
Πατατράκ για Χρηστίδου
Η μεγάλη χαμένη της προχθεσινής μέρας ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου.
Το “Έλα Χαμογέλα” στο Open συνέχισε και προχθές τις χαμηλές πτήσεις.
Η επίδοσή του ήταν απογοητευτική και η διαφορά στα νούμερα τηλεθέασης από την εκπομπή του Νίκου Μάνεση, που όπως προαναφέρθηκε, θριάμβευσε, χαώδης.
Το “Έλα Χαμογέλα” έκανε χθες τηλεθέαση 13,3%.
Δύσκολες ώρες για την Ελεονώρα Μελέτη
Η έμπειρη παρουσιάστρια του Alpha, Ελεονώρα Μελέτη, που έχει κάνει αρκετά μεγάλη επιτυχία με την εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» αντιμετωπίζει ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα.
Με Η1Ν1 η παρουσιάστρια του Alpha
Η Ελεονώρα Μελέτη νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Βορείων προαστίων!
H παρουσιάστρια στο κανάλι του Alpha είναι φορέας του ιού της γρίπης Η1Ν1, ο οποίος έχει κοστίζει τη ζωή σε ανθρώπους στη χώρα μας τους τελευταίους μήνες.
Τη νοσηλεία της επιβεβαιώνει η ίδια απαντώντας σε φίλη της στο Instagram.
Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Open: Σφοδρό «χτύπημα» σε ΣΚΑΪ και Alpha από το κανάλι της Παιανίας



