Αν ήμουν πλούσιος: Αποχώρηση «βόμβα» από τη σειρά του ΑΝΤ127 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 11:36 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:36 πμ


Με δύο σημαντικές αποχωρήσεις συνεχίζει στον ΑΝΤ1 το «Αν ήμουν πλούσιος». Ο σκηνοθέτης της σειράς Στράτος Μαρκίδης δεν συνεργάζεται πια με το σίριαλ, ενώ τέλη του μήνα θα κάνει το τελευταίο του γύρισμα ο Κώστας Αποστολάκης.

Παρόλο που ο ηθοποιός ήταν μαζί με τον Σωτήρη Καλυβάτση ο πρώτος που έκλεισε για το καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1, από τον Δεκέμβριο και μετά ο ρόλος του είχε συρρικνωθεί, μιας και το στόρι της σειράς επικεντρώθηκε στους υπόλοιπους χαρακτήρες. Η αλήθεια είναι ότι η πορεία του «Αν ήμουν πλούσιος» προβλημάτισε αρκετά τον σταθμό, μιας και είναι το μοναδικό σίριαλ που κινείται σε νούμερα μεταξύ 10 και 15 %. Μάλιστα, δεν είναι ψέματα ότι κάποια στιγμή υπήρξε και η σκέψη να ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο. Όμως, η σειρά πήρε παράταση για μερικά επεισόδια ακόμα και θα είναι στον αέρα μέχρι τον Μάιο. Την επόμενη εβδομάδα προστίθεται στο καστ η Ιωάννα Πηλιχού που θα υποδυθεί τη Μελίνα.

Δημοσιεύτηκε στο «Page 2» στο φύλλο 138 της «Νέας Σελίδας» που κυκλοφόρησε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Mega: «Κλείδωσε» το πρόγραμμα που θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι Μαρινάκη

Άγριες Μέλισσες: Αποκάλυψη «φωτιά» για τη σειρά του ΑΝΤ1

Αποκάλυψη «βόμβα» έκανε ο «Δούκας Σεβαστός» για τις «Άγριες Μέλισσες».

Ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης έδωσε είδηση για το μέλλον της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1.

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί ο Λεωνίδας Κακούρης, αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» του Open, πως μαθαίνει ότι οι «Άγριες Μέλισσες» θα συνεχίσουν και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Κάτι που δεν είχε δηλώσει δημόσια κανένας από τους συντελεστές της σειράς, μέχρι σήμερα.

«Δεν γινόταν να αρνηθώ το ρόλο του Δούκα γιατί πραγματικά είναι ένας ρόλος με βάθος, με πολλές ανατροπές. Και από εκεί και πέρα δεν μπορεί να συνεχίσει σίγουρα αυτός ο άνθρωπος να είναι μόνο έτσι γιατί το σενάριο προχωράει, μάλλον θα πάει και δεύτερη χρονιά απ’ ότι μαθαίνουμε», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε τι δήλωσε ο «Δούκας Σεβαστός»: