Ανδρέας Γεωργίου: Ανατροπή φωτιά με τον ΣΚΑΪ – Ποιο το μέλλον του24 Νοεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:41 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:32 μμ


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη της σειράς «8 λέξεις» Ανδρέας Γεωργίου, που προβάλλεται από το κανάλι του ΣΚΑΪ.

Συνεχίζουν στον ΣΚΑΪ οι «8 λέξεις»

ΣΚΑΪ και Ανδρέας Γεωργίου και Κούλης Νικολάου συνεχίζουν μαζί και την επόμενη σεζόν, μετά τη συνάντηση που είχαν με τους ιθύνοντες του καναλιού.

Έτσι οι «8 λέξεις» θα προβάλλονται και του χρόνου καθώς τα νούμερα τηλεθέασης κρίνονται αρκετά ικανοποιητικά. Σύμφωνα με όσα γράφει το «Tv Έθνος» υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τις δύο πλευρές. Η άλλη εβδομαδιαία σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, που θα έβγαινε στο Β μισό της σεζόν αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Mega: Αυτή είναι η νέα «Όλγα Τρέμη» στο κανάλι

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Mega: Κίνηση ματ από το κανάλι Μαρινάκη αλλάζει τα δεδομένα

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Γιώργος Τράγκας: Τέλος από γνωστό όμιλο ΜΜΕ

ΣΚΑΪ: Τι ισχύει πραγματικά με το «Θα γίνει της πολυκατοικίας»

Έντονη υπήρξε τις τελευταίες ημέρες η φημολογία ότι ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να «κόψει» πασίγνωστη σειρά, επειδή τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι ικανοποιητικά.

 

Οι φήμες ήθελαν ένα από τα σίριαλ του ΣΚΑΪ να ετοιμάζεται να λάβει τέλος με τη συμπλήρωση των 20 επεισοδίων που ήταν εξαρχής προγραμματισμένα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real Life», το «Θα γίνει της Πολυκατοικίας» δεν θα συνεχίσει να προβάλλεται, αφού τα νούμερα δεν είναι υψηλά και δεν βοηθούν το κανάλι να βελτιώσει τον μέσο όρο του

Όμως, η αλήθεια είναι διαφορετική.

Ο ΣΚΑΪ δεν προτίθεται να «κόψει» τη συγκεκριμένη σειρά, η οποία θα συνεχίσει να προβάλλεται κανονικά.

Η «Νέα Σελίδα» επικοινώνησε με το κανάλι του Φαλήρου, από το οποίο τονίζεται ότι υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για το «Θα γίνει της Πολυκατοικίας», που αποτελεί ένα από τα «βαριά χαρτιά» τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και έτσι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για να σταματήσει να προβάλλεται.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Mega: Αυτή είναι η νέα «Όλγα Τρέμη» στο κανάλι

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Mega: Κίνηση ματ από το κανάλι Μαρινάκη αλλάζει τα δεδομένα

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Γιώργος Τράγκας: Τέλος από γνωστό όμιλο ΜΜΕ