Ανδρέας Γεωργίου: Άσχημα νέα για τον ηθοποιό7 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 2:53 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:40 μμ
georgiou


Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου μετακόμισε από το καλοκαίρι στο κανάλι του Φαλήρου, τον ΣΚΑΪ.

Ο Ανδρέας Γεωργίου με τον Κούλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου έγραψαν και σκηνοθέτησαν το σήριαλ «8 λέξεις» που προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ.  Ο Κύπριος ηθοποιός και σκηνοθέτης έφυγε από τον Alpha που σημείωσε μεγάλη επιτυχία με το «Τατουάζ» και πήγε στον ΣΚΑΪ, για να βοηθήσει το κανάλι να επενδύσει στη μυθοπλασία.

Όμως όπως γράφει το secret των Παραπολιτικών υπάρχει έντονος προβληματισμός στον ΣΚΑΪ, για τη συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου, μετά τις χαμηλές πτήσεις της φετινής σεζόν.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:Mega: «Τσίτα τα γκάζια» στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Mega: Αποχώρηση «βόμβα» από το κανάλι Μαρινάκη μια ανάσα πριν την πρεμιέρα

Δημήτρης Καμπουράκης: Ποιοι προτιμούν τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ

Παρέα στους τηλεθεατές τα Σαββατοκύριακα κρατά στο κανάλι του ΣΚΑΪ έχει ο Δημήτρης Καμπουράκης με την εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα».

 

Ο δημοσιογράφος του καναλιού δίνει τη «μάχη» του με τα… θηρία τα πρωινά των Σαββατοκύριακων, αφού απέναντι στον Νίκο Μάνεση και στον Alpha είναι δύσκολο το έργο του στην προσέλκυση του ενδιαφέροντος των τηλεθεατών.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης είδε το Σάββατο 4 Ιανουαρίου τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του να κυμαίνονται σε σταθερά επίπεδα στο γενικό σύνολο. Συγκεκριμένα τα «Ακραία Φαινόμενα» έκαναν 16,2 στο γενικό σύνολο και φαίνεται πως η εκπομπή έχει αποκτήσει το δικό της κοινό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι απέναντι σε μεγάλο ανταγωνισμό ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έχει 9,4 στο δυναμικό κοινό (18-25 ετών), όμως έχει πέραση στις υπόλοιπες ηλικίες, αφού τα ποσοστά στο γενικό σύνολο είναι σχεδόν διπλάσια. Πρόκειται για έμπειρο δημοσιογράφο, γνώστη της τηλεόρασης και στον ΣΚΑΪ υπάρχει εμπιστοσύνη και στήριξη στη δουλειά του.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΕΣΗ 24,9
ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ 9,4
ECO NEWS 7,9

ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ —
MΙΑ ΖΩΗ 7,2
ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ 12,3

* ΜΗ Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research