Ανδρέας Γεωργίου: Αυτά είναι τα δύο νέα πρόσωπα που θέλει στα σίριάλ του (video)26 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:57 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:57 πμ


Ο Στέφανος Μιχαήλ σε συνέντευξη που έδωσε στο Page 2 της Νέας Σελίδας είπε ότι είναι σε συζητήσεις με τον Ανδρέα Γεωργίου για το νέο σίριαλ που ετοιμάζει.

«Οταν κάποια στιγμή με είχαν ρωτήσει αν θα ήθελα, σε περίπτωση που συνεχιζόταν το «Τατουάζ», να είμαι σε αυτή τη σειρά, είχα πει «ναι». Όπως επίσης είπαμε ότι αν θα κάνουν κάτι άλλο, πάλι θα είμαστε μαζί. Τώρα τι ακριβώς είναι αυτό το καινούργιο πρότζεκτ που ετοιμάζουν, δεν το γνωρίζω» είπε συγκεκριμένα ο ηθοποιός.

Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος από τους ηθοποιούς που θα δούμε στις νέες παραγωγές του Ανδρέα Γεωργίου. Ο ταλαντούχος δημιουργός ετοιμάζει για την επόμενη σεζόν, δύο νέα σίριαλ, ένα εβδομαδιαίο και ένα καθημερινό. Στο καθημερινό, εκτός από τον Μιχαήλ, έχει γίνει πρόταση και στη Δανάη Παππά, αλλά οι δυο τους αυτή τη φορά δεν θα είναι ζευγάρι. Για το εβδομαδιαίο σίριαλ ο Ανδρέας Γεωργίου συζήτησε με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, ο οποίος ήταν πολύ θετικός.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Στέφανος Μιχαήλ: Όλη η αλήθεια για τη σχέση του με τη Δανάη Παππά

Αlpha – «Το Σόι του»: Κόρη γνωστού πολιτικού «εισβάλλει» στη σειρά (photos)

ΑΝΤ1: «Μετακόμιση βόμβα» από το κανάλι του Alpha