Ανδρέας Γεωργίου: Εξέλιξη «φωτιά» για τον ηθοποιό – Η απόφαση ΣΚΑΪ14 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 8:36 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:36 πμ


Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης της σειράς «8 Λέξεις» Ανδρέας Γεωργίου, που προβάλλεται από το κανάλι του ΣΚΑΪ, είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις μεταξύ του ΣΚΑΪ και Ανδρέα Γεωργίου καθώς το κανάλι αποφάσισε να συνεχίσουν μαζί και του χρόνου καθώς είναι ευχαριστημένοι, με τις «επιδόσεις» του.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Γεωργίου μαζί με τη Βάνα Δημητρίου αλλά και τον Κούλη Νικολάου υπέγραψαν για τη δεύτερη σεζόν, πράγμα που σημαίνει ότι οι «8 Λέξεις» θα συνεχιστούν και για 2η σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Mega: Αυτή είναι η νέα πρωινή τριάδα στο κανάλι του Μαρινάκη

Αντώνης Κανάκης: «Παγωμάρα» με τον ΣΚΑΪ – Όλα ανοιχτά (video)

Η πρώτη ημερομηνία που μας είχε δώσει ο ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα της εκπομπής του «Ράδιο Αρβύλα» ήταν τον Νοέμβριο που μας πέρασε.

Ωστόσο, τελικά αποφασίστηκε να πάρει αναβολή για τον Ιανουάριο, αφού προηγουμένως θα έπαιζε μία ειδική εκπομπή τις γιορτές, όπου θα γινόταν ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε. Τελικά αυτή η εκπομπή δεν βγήκε ποτέ στον αέρα και ούτε τον Ιανουάριο θα κάνουν πρεμιέρα οι Ράδιο Αρβύλα. 

Κι αυτό βεβαίως έχει να κάνει με το ότι το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ είναι ακόμα υπό διαμόρφωση και δεν έχει ξεκινήσει το «Big Brother». Αν οι Ράδιο Αρβύλα έβγαιναν τον Ιανουάριο θα έπρεπε να ξεκινούν στις 23.00, κάτι που βεβαίως δεν επιθυμούν οι ίδιοι. Έτσι, παρόλο που τους έγινε και πρόταση να βγαίνουν τρεις φορές την εβδομάδα για να ενισχύσουν και το πρόγραμμα του σταθμού, δεν το δέχτηκαν, γιατί θα έπρεπε όταν θα αρχίσει το Big Brother να αλλάξουν πάλι ώρα μετάδοσης.

Έτσι, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του πήρε νέα αναβολή, γεγονός που δημιουργεί παγωμάρα στις σχέσεις και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον, παρόλο που όλα δείχνουν πως το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Μάρτιο, όταν θα έχει διαμορφωθεί το νέο πρόγραμμα του σταθμού.