Ανδρέας Γεωργίου: Ξέσπασε ο ηθοποιός της σειράς του ΣΚΑΪ17 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 3:40 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:40 μμ
georgiou


Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης της σειράς «8 Λέξεις» Ανδρέας Γεωργίου, που προβάλλεται από το κανάλι του Φαλήρου, τον ΣΚΑΪ είναι «ανεβασμένος».

Κι αυτό διότι, ο Ανδρέας Γεωργίου μαζί με τη Βάνα Δημητρίου αλλά και τον Κούλη Νικολάου υπέγραψαν για τη δεύτερη σεζόν, πράγμα που σημαίνει ότι οι «8 Λέξεις» θα συνεχιστούν και για 2η σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Ο άλλος λόγος είναι ότι σειρά «ξέσπασε» χθες, στα νούμερα τηλεθέασης καθώς έκανε 14,3% στο δυναμικό κοινό και 22% στο γενικό σύνολο.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Open: «Κόβεται» την Τετάρτη η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Master Chef: Είναι επίσημο – Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Mega: «Βόμβα» με Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο κανάλι Μαρινάκη

ΣΚΑΪ: Τέλος από το κανάλι πασίγνωστη παρουσιάστρια

skai2
Συνεχίζονται οι προσθαφαιρέσεις στο κανάλι του ΣΚΑΪ, παρότι διανύουμε το μέσον της σεζόν, με μία παρουσιάστρια να παίρνει τον δρόμο της εξόδου.

Το πρώτο πρόγραμμα που «κλείδωσε» για του χρόνου ήταν το «The Voice». Τη δεύτερη μέρα του χρόνου ο Ατζούν Ιλιτζαλί έδωσε εντολή να δεσμευτούν όλοι οι coaches με νέα συμβόλαια.

Σύμφωνα με το patkiout.gr, αυτό δεν ισχύει και για τους παρουσιαστές. Είναι δυνατή η φιλία Τανιμανίδη – Ατζούν αλλά ο Τούρκος είναι και επαγγελματίας. Και δεν έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία της Χριστίνας Μπόμπα στη θέση της παρουσιάστριας.

Και βέβαια από τον ΣΚΑΪ ακολουθεί τις εισηγήσεις του παραγωγού ώστε να συνεχίζουν να συνεργάζονται, με αποτέλεσμα να μην είναι απρόθυμοι να στηρίξουν την παρουσιάστρια για μια δεύτερη σεζόν. Η Μπόμπα σύμφωνα με το τωρινό πλάνο θα αντικατασταθεί.

Παρουσιαστής του επόμενου «Τhe Voice» θα είναι ο Γιώργος Λιανός και όταν θα έρθει η ώρα θα βρεθεί ένα κορίτσι για τα backstage.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Open: «Κόβεται» την Τετάρτη η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Master Chef: Είναι επίσημο – Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Mega: «Βόμβα» με Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο κανάλι Μαρινάκη