ΑΝΤ1: Ανατροπή με το «Καφέ της Χαράς» στο κανάλι28 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:59 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:20 μμ


Παρόλο που έχει συζητηθεί πολύ και έχει ανακοινωθεί από τον δημιουργό του, το «Καφέ της Χαράς» δεν έχει ανοίξει ακόμα τις πόρτες του στον ΑΝΤ1.

Στον «αέρα» το «Καφέ της Χαράς»

Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά έχουν γράψει τα πρώτα επεισόδια του σίκουελ του «Καφέ της Χαράς» και έχουν κάνει κάποιες άτυπες συζητήσεις με τους πρωταγωνιστές.

Σύμφωνα με την Page 2 της «Νέας Σελίδας», ωστόσο δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές με το κανάλι του Αμαρουσίου, ούτε έχει βρεθεί η εταιρεία παραγωγής που θα αναλάβει το συγκεκριμένο project.

Έτσι, υπάρχει κίνδυνος κάποιοι από τους βασικούς πρωταγωνιστές να κλείσουν αλλού, αφού για την επόμενη σεζόν ετοιμάζονται αρκετά νέα σίριαλ που χρειάζονται και τον ανάλογο αριθμό ηθοποιών.

ΑΝΤ1: Γκρίνια και προβληματισμός με πασίγνωστο ηθοποιό

Ο ΑΝΤ1 συμπληρώνει 30 χρόνια λειτουργίας και έχει ετοιμάσει ξεχωριστό πρόγραμμα για τα γενέθλια στο κανάλι του Αμαρουσίου.

«Αγκάθι» το μπάτζετ για τον ΑΝΤ1

Σε αυτό το πλαίσιο υπήρξε και η απόφαση για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», μιας σειράς που αγαπήθηκε όσο λίγες από το τηλεοπτικό κοινό και ακόμα, όταν προβάλλεται, συγκεντρώνει υψηλή τηλεθέαση.

Τα πράγματα όμως δεν είναι ρόδινα ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και Χάρη Ρώμα καθώς στο κανάλι επικρατεί προβληματισμό για το μπάτζετ της σειράς. Ο Χάρης Ρώμας έχει προσθέσει πολλούς νέους χαρακτήρες, ενώ κρίνονται και πολλά τα εξωτερικά γυρίσματα που είναι και τα πιο κοστοβόρα.

Από τον ΑΝΤ1 έχουν ζητήσει να προσαρμοστεί το σενάριο σε συγκεκριμένες συνθήκες ώστε να μπορεί να βγει στον τηλεοπτικό «αέρα» το «Καφέ της Χαράς».

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: «Καφέ της Χαράς»: Χωρίς… δήμαρχο Πώποτα επιστρέφει η σειρά του ΑΝΤ1 (video)