ΑΝΤ1: «Χτύπημα μεγατόνων» από το κανάλι του Αμαρουσίου22 Νοεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:26 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:26 μμ
ANT1


Το κανάλι του Αμαρουσίου ο ΑΝΤ1 ιδιοκτησίας Θοδωρή Κυριακού προχώρησε σε μια κίνηση που θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση του σταθμού.

Το Euro 2020 στον ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 προχώρησε σε μια κίνηση ματ και εξασφάλισε τα δικαιώματα του Euro 2020, μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά που το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, θα μεταδοθεί από ένα ιδιωτικό κανάλι.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 12 Ιουνίου έως και τις 12 Ιουλίου.

Το επόμενο Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 18:45, το κανάλι του Αμαρουσίου θα δείξει σε απευθείας μετάδοση, την κλήρωση, για την φάση των Ομίλων από το Βουκουρέστι.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»Mega: Όνομα «ρουκέτα» στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα» Eurovision: Αυτός είναι ο τραγουδιστής που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τηλεοπτική επιστροφή – έκπληξη

Εδώ και πολύ καιρό ακούμε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα πρωταγωνιστήσει στην ελληνική εκδοχή του «Εζέλ» που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης.

Το σίριαλ επρόκειτο να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο στον ΣΚΑΪ, αλλά τελικά ο Alpha είναι ο σταθμός που συζητάει με τον παραγωγό για να το εντάξει στο πρόγραμμά του.

Ωστόσο, επειδή ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές με τον Alpha, ώστε να γνωρίζουμε πότε ακριβώς το «Εζέλ» θα βγει στον αέρα, ο Ντάνος δέχτηκε πρόταση για να κάνει μία γκεστ συμμετοχή στο «Αν ήμουν πλούσιος» του ΑΝΤ1.

Αν τελικά, το «Εζέλ» καθυστερήσει να βγει, δεν αποκλείεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος να κάνει comeback μέσα από το «Αν ήμουν πλούσιος», στο οποίο θα ενταχθούν νέα πρόσωπα από τον Ιανουάριο.

ΣΚΑΪ: Τι ισχύει πραγματικά με το «Θα γίνει της πολυκατοικίας»

Έντονη υπήρξε τις τελευταίες ημέρες η φημολογία ότι ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να «κόψει» πασίγνωστη σειρά, επειδή τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι ικανοποιητικά.

Οι φήμες ήθελαν ένα από τα σίριαλ του ΣΚΑΪ να ετοιμάζεται να λάβει τέλος με τη συμπλήρωση των 20 επεισοδίων που ήταν εξαρχής προγραμματισμένα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real Life», το «Θα γίνει της Πολυκατοικίας» δεν θα συνεχίσει να προβάλλεται, αφού τα νούμερα δεν είναι υψηλά και δεν βοηθούν το κανάλι να βελτιώσει τον μέσο όρο του

Όμως, η αλήθεια είναι διαφορετική.

Ο ΣΚΑΪ δεν προτίθεται να «κόψει» τη συγκεκριμένη σειρά, η οποία θα συνεχίσει να προβάλλεται κανονικά.

Η «Νέα Σελίδα» επικοινώνησε με το κανάλι του Φαλήρου, από το οποίο τονίζεται ότι υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για το «Θα γίνει της Πολυκατοικίας», που αποτελεί ένα από τα «βαριά χαρτιά» τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και έτσι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για να σταματήσει να προβάλλεται.