ΑΝΤ1: Ηχηρή αποχώρηση λίγο πριν την πρεμιέρα15 Σεπτεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:06 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:30 μμ
ANT1


Το κανάλι του Αμαρουσίου ο ΑΝΤ1 έχει μπει δυναμικά στην καινούργια τηλεοπτική σεζόν και θέλει να πρωταγωνιστήσει.

Ηχηρή αποχώρηση από τις «Άγριες Μέλισσες»

Σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα και συγκεκριμένα 29 Σεπτεμβρίου η πολυδάπανη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», που στόχο έχει να καθηλώσει τους τηλεθεατές και να εκτοξεύσει σε τηλεθέαση το κανάλι.

Όμως λίγο πριν την πρεμιέρα αποχώρησε ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης, καθώς δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις πολύωρες απαιτήσεις των γυρισμάτων παράλληλα με τις θεατρικές του υποχρεώσεις.

Ο Γιάννης Φέρτης υποδυόταν τον «Νέστορα Αγραφιώτη» έναν από τους κατοίκους τους χωριού που αναλαμβάνει να γίνει ο προστάτης των τριών αδερφών που μένουν ορφανές και κινδυνεύουν από τις βλέψεις της οικογένειας Σεβαστού.

Τη θέση του θα πάρει ο Παύλος Ορκόπουλος.

Η ιστορία

Πρόκειται για σειρά εποχής που θα μεταφέρει τον τηλεθεατής στον θεσσαλικό κάμπο τη δεκαετία του 1950. Οι ήρωες της σειράς τοποθετούνται σε ένα χωριό του θεσσαλικού κάμπου και οι ιστορίες τους ξετυλίγουν τα στερεότυπα και τις κοινωνικές νόρμες μιας άλλης εποχής, διανθισμένες φυσικά με τον κινητήριο μοχλό κάθε καλλιτεχνικής δραματουργίας που είναι ο έρωτας.

Τρεις αδερφές μένουν μόνες, μετά τον θάνατο του πατέρα τους και καλούνται να ανταπεξέλθουν σε έναν μικρόκοσμο που αδυνατεί να συλλάβει πως μια γυναίκα θα αναλάβει τα ηνία μιας οικογένειας. Ένας μεγαλοτσιφλικάς, που εποφθαλμιά τα χωράφια τους βάζει «στο χέρι» την περιουσία των αδερφών με τον πατροπαράδοτο τρόπο… έναν γάμο ενός από τους γιους του με την μεγαλύτερη αδερφή. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται όταν ο γάμος καταλήγει σε κηδεία και οι τρεις αδερφές έρχονται αντιμέτωπες με ένα σκοτεινό μυστικό που πρέπει να κρατήσουν κρυφό από το χωριό.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα:Νίκος Μάνεσης: Ευχάριστα νέα για τον παρουσιαστή

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα:One: «Βόμβα» Μαρινάκη με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα:Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του