ΑΝΤ1: Ραγδαίες εξελίξεις – Τι ετοιμάζουν στο κανάλι23 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 9:30 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:30 πμ


Οι τηλεοπτικοί σταθμοί αρχίζουν ήδη να διαμορφώνουν το πρόγραμμα της επόμενης χρονιά και ο ΑΝΤ1 θέλει να συνεχίσει την πετυχημένη συνταγή των σόου, που έχει αποφέρει στο κανάλι αρκετές επιτυχίες.

Σύμφωνα με τη Real Life, τα στελέχη του ΑΝΤ1 βρίσκονται σε επαφές με ξένα στούντιο για να εξασφαλίσει νέο τάλεντ σόου, καθώς το «The Final Four» δεν θα επιστρέψει για δεύτερο κύκλο, ενώ και το «Νinja Warriors», που είχαν στη φαρέτρα τους, μένει εκτός σχεδιασμού λόγω εξαιρετικά υψηλού κόστους.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Alpha: Ραγδαίες εξελίξεις με την Αγγελική Νικολούλη

MasterChef vs Καφέ της Χαράς: Ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν για πρώτη φορά στη φετινή τηλεοπτική σεζόν το «MasterChef» και το «Καφέ της Χαράς».

Το ριάλιτι μαγειρικής του Star βγήκε στον αέρα και Παρασκευή – για πρώτη φορά από την έναρξη του νέου κύκλου – και έτσι έπεσε πάνω στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1.

Και έτσι είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία για την πρωτιά στην τηλεθέαση στην prime time ζώνη.

Στο «MasterChef» της Παρασκευής 21/2 είχαμε αποχώρηση παίκτη (έφυγε o Κωνσταντίνος Γατόπουλος), ενώ και στo «Καφέ της Χαράς» οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές.

Ο μεγάλος νικητής

Ποιος ήταν όμως ο μεγάλος νικητής της πρώτης αυτής κόντρας;

Η απάντηση ξεκάθαρη: Το «MasterChef».

Το ριάλιτι μαγειρικής σάρωσε τόσο στο δυναμικό κοινό, όσο και στο γενικό σύνολο και περιόρισε το «Καφέ της Χαράς», για πρώτη φορά φέτος, σε νούμερα κοντά στο 20%.

Συγκεκριμένα, το «MasterChef» έκανε 33,1% στο δυναμικό κοινό και 26,5% στο γενικό σύνολο.

Στον αντίποδα, το «Καφέ της Χαράς» έκανε 19,6% και 21,1%, αντίστοιχα.

grigoris-arnaoutoglou-768x546

ΑΝΤ1: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τη μεγάλη επιτυχία που κάνει και φέτος με την εκπομπή του «The 2night Show» στο κανάλι του ΑΝΤ1 εξαργυρώνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής φέρνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης στον τηλεοπτικό σταθμό με το talk show καλεσμένων που επιμελείται και φέτος, κάτι που έχει χαροποιήσει τους πάντες στον ΑΝΤ1. Σε βαθμό να του αναθέσουν κι άλλη εκπομπή

Και δεύτερη εκπομπή ετοιμάζεται να αναλάβει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, πιθανότατα τα Σαββατοκύριακα, ώστε να μην είναι τόσο έντονη η τριβή του με τους τηλεθεατές τις καθημερινές. Ο παρουσιαστής έχει αποδείξει ότι μπορεί να υπηρετήσει πολλά είδη εκπομπών, από ριάλιτι μέχρι talk show και ταξιδιωτικές εκπομπές.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Συγκίνηση για την επιστροφή στο Mega (video)