ΑΝΤ1: «Σάρωσε» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο κανάλι17 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:50 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:05 μμ
ARNAOUTOGLOU


Δυναμικά έχει μπει στην φετινή σεζόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την εκπομπή «The 2night Show» στο κανάλι του ΑΝΤ1, καθώς η τηλεθέαση που συγκεντρώνει είναι αρκετά υψηλή.

Η εκπομπή του ΑΝΤ1 έχει κερδίσει την μάχη της late night ζώνης και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε προβολή της. Μάλιστα, από την πρεμιέρα κιόλας ο παρουσιαστής είχε δείξει τις διαθέσεις του όταν ξεπέρασε άνετα το 20%.

Από εκεί και πέρα τα ποσοστά τηλεθέασης όχι μόνο δεν έπεσαν, αλλά συνεχώς ανεβαίνουν, δείχνοντας την ανοδική τάση.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, η εκπομπή του ΑΝΤ1 συγκέντρωσε 28,9% στο δυναμικό κοινό και 28,6% στο γενικό, «σαρώνοντας» τους ανταγωνιστές του.

Αναλυτικά

Δυναμικό κοινό

The 2night Show 34,4% – 29,3% – 31,8% – 27,2% – 23,9% – 28% – 28%

Γενικό κοινό

The 2night Show 35,8% – 29% – 30,7% – 26,5% – 23,2% – 27,4% – 27,4%

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Βασίλης Κούκουρας: Λύγισε ο «Μάνθος» όταν μίλησε με την «Πέγκυ» (video)

ΑΝΤ1: Πρωινός πονοκέφαλος στο κανάλι

ant1

Σε πονοκέφαλο εξελίσσεται για τον ΑΝΤ1 η πρωινή ζώνη τόσο από Δευτέρα ως Παρασκευή όσο και το Σαββατοκύριακο.

Βλέπετε, με μοναδική εξαίρεση τον Γιώργο Παπαδάκη, που έστω και με διαφοροποιήσεις από μέρα σε μέρα κινείται στα γνωστά πλαίσια των προηγούμενων ετών, έντονος προβληματισμός επικρατεί στα υψηλά κλιμάκια του καναλιού του Αμαρουσίου όχι μόνο για την εκπομπή ΡογκάκουΣταθη, αλλά και για τη Φαίη Σκορδά, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με πρωτόγνωρο ανταγωνισμό για τα δεδομένα της ζώνης της.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στα μέσα της εβδομάδας, ο αρχισυντάκτης του «Πρωινού», Γιώργος Πράτανος, υπέβαλε την παραίτηση του, με την παρουσιάστρια να αναλαμβάνει δράση και στην επιλογή περιεχομένου, ενώ κομβικό ρόλο θα έχει και ο Νίκος Παρτσώλης.

Μέσα σε όλα αυτά φαίνεται, σύμφωνα με το secret των Παραπολιτικών, πως μέχρι νεωτέρας απομακρύνεται το ενδεχόμενο να υπάρξει πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή και το Σαββατοκύριακο, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως ένα τέτοιο project, αν και εφόσον πετύχει, θα επηρεάσει θετικά τους Ρογκάκο Στάθη, αλλά και το σύνολο του προγράμματος του Σαββάτου και της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Αντώνης Κανάκης: Άσχημα νέα για τον παρουσιαστή

Ανδρέας Γεωργίου: Ανακατατάξεις στον ΣΚΑΪ για τον ηθοποιό