Αντώνης Κανάκης: Η νέα αιχμηρή ανακοίνωση για τον ΣΚΑΪ



22 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 9:52 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:25 μμ


Χτες το απόγευμα, με ανακοίνωσή του στα social media, ο Αντώνης Κανάκης έκανε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ.

Από τον Γιάννη Πουλόπουλο

«Καλησπέρα σε όλους.

Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον.

Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο. Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση.

Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του Τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκαϊ.

Ενημερώνουμε επίσημα πλέον πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Ευχαριστούμε πολύ

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα» ανέφερε συγκεκριμένα το κείμενο της ανακοίνωσης.

Λίγο αργότερα, σε επικοινωνία που είχαμε με τον ΣΚΑΪ, μας είπε ότι «Με την ανακοίνωση αυτή ο Αντώνης Κανάκης έθεσε τον εαυτό του εκτός ΣΚΑΪ. Εμείς τηρήσαμε στο ακέραιο της συμβατικές μας υποχρεώσεις».

Νέα ανακοίνωση

Υπάρχει όμως και νέα ανακοίνωση από την πλευρά του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας των Ράδιο αρβύλα, μέσω της πληρεξούσιας δικηγόρου του Χριστίνα Παναγουλέα, που αφήνει να εννοηθεί ότι η διαφορά θα λυθεί στα δικαστήρια.

«Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια».

Η πληρεξούσια δικηγόρος

Χριστίνα Παναγουλέα

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: 

ΣΚΑΪ: Η απάντηση στις αιχμές του Κανάκη – Το παρασκήνιο της αποχώρησης

ΣΚΑΪ: Αποχώρηση «βόμβα» Αντώνη Κανάκη από το κανάλι